lina

Beautyderm kids - це синонім до слова досконалість

Напевно ніщо не може так чудово зволожувати, захищати і відновлювати шкіру, як якісний дитячий крем.

Я використала вже не одну упаковку крему Beautyderm kids, і з впевненістю можу рекомендувати цей продукт.

Я вже звикла використовувати крем для рук перед сном і без цього я б почувалася якби я щось важливе не доробила. Тому що такий ніжний і дієвий догляд за шкірою рук це просто найнеобхідніший етап догляду у будь-яку пору року.

Дизайн цього крему такий гарненький і приємний.

Я дуже люблю коли матеріал упаковки такий матовий на дотик. Також мені дуже подобається це гарнесеньке усміхнене слоненя, кожного разу, коли я беру у руки цей крем я хочу посміхатися. Загалом упаковка дуже зручна та ідеальна для використання.

Склад:

Вода Підготовлена, Гліцерин, Цетилстеариловий Спирт, Ізопропіл Пальмітат, Гліцерил Стеарат, Калію Цетидфосфат, Феноксіетанол, Алантоін, Пантенол, Гідроксиетилцелюлоза, Пропіленгліколь, ПЕГ-40 Гідрогенізована Рицинова Олія, Екстракт Квітів Ромашки, Екстракт Листя Алое Вера, Ретиніл Пальмітат, Токоферил Ацетат, Ніацинамід, Ксантанова Камідь, Натрію Поліакрилат, Арганії Олія, Макадамії Олія, Інулін, Альфа-Глюкан Олігосахарид, Віддушка, Етилгексилгліцерин, Бутилгідрокситолуол, Лимонна Кислота, Натрію Бензонат, Лімонен, Ліналоол, Цитрал.

Виробник: Україна

Аромат: не різкий, дуже м'який і приємний. Те що треба, коли не дуже полюбляєш насичені аромати чи просто за ніжні ноти 🧸

Об'єм: 75 ml

Взагалі, я завжди раділа, що в мене м'яка і приємна на дотик шкіра рук. Тому коли я почала купувати креми для збереження цього, я натрапила на цей універсальний дитячий крем з пребіотиком і вітамінами A, E, він став моїм найулюбленішим і найдорожчим для серця з-поміж всі інших💕