Lito L'estrange

Лінійка Inebrya Shecare Glazed: як спрацювала на пористому пухкому волоссі? #testmakeupclub

Лінійка Inebrya Shecare Glazed: як спрацювала на пористому пухкому волоссі? #testmakeupclub

Декілька місяців тому мені поталанило отримати на тестування бокс із засобами для волосся Inebrya. Не минуло і року (закреслено) Нарешті я готова поділитися враженнями від лінійки і показати, що вийшло.

Трохи загальної інформації спочатку. Всі засоби веганські (не мають складників тваринного походження), містять 97% натуральних компонентів і 97% біорозкладаних. Наскільки я пам'ятаю, натуральними можна називати засоби, що передбачають від 95% натуральних інгредієнтів.

Пакування. Флакони переважно глянцеві, у винно-рожевій кольоровій гамі, гарні, схожі на ялинкові іграшки. Вони яскраві, не губляться серед інших засобів, мені з моїм поганим зором це подобається. Щодо зручності тари напишу окремо по кожному засобу.

Аромат. Гурманічний, приємний, теплий, нагадує якусь солодку випічку. Я би не відмовилася від парфуму з таким запахом. Всі засоби мають подібний аромат, тільки флюїд дещо відрізняється. Після змивання запах деякий час залишається на волоссі, але не дуже довго, я потім вільно користувалася парфумерією.

Колір. Засоби мають світло-рожевий відтінок, на фото не вдалося його передати.

Моє волосся. Легке, пористе, дуже негусте, любить розпушуватися. Не блищить, взагалі майже ніколи не вдається досягти блиску (в тому числі через кляте розпушування). На час використання засобів Inebrya - у досить гарному стані, кінчики не посічені. Не фарбоване, натурального кольору, є невелика кількість сивих волосків.

Частота миття голови. Зазвичай через день або через 2 дні на третій. Під час використання засобів Inebrya не змінилася. Я використовувала їх взимку і прохолодною весною.

Звичайний шампунь середньої густини. Не містить SLS, замість нього в якості піноутворвача використовується менш агресивний ALS (лаурил сульфат амонію). При цьому піниться шампунь нормально, добре справляєтья із забрудненнями і несвіжим запахом голови. Принаймні у прохолодну пору року - можливо, влітку було б інакше.

Пробувала наносити шампунь двічі, пробувала один раз - результат один і той же. То нащо витрачати більше, сенсу нема, почала наносити один раз.

Шампунь виконує свою основну функцію - зміває все зайве з волосся і шкіри голови, мені сподобався. Мінімально сплутує волосся під час намилювання. Після нього використовувала або маску, або кондицонер, і дуже рідко - обидва засоби.

Флакон зручний, тільки кришечку не дуже зручно відкривати мокрими пальцями, так як вона не має козирка.

Має звичайну кремоподібу консистенцію, як у більшості масок. Наносила на кінчики і по довжині, оминаючи корені. На флаконі є порада: перед нанесенням підсушити волосся рушником, і вона дуже слушна: такий спосіб покращує ефект від засобу.

Маска допомагає розплутувати волося, якщо воно трохи сплуталося під час миття (власниці тонкого волосу зрозуміють). Додає гладкості, це дуже відчувається вже прямо під час змивання.

Флакон зручний, добре захвачується долонею, не вислизає, навіть коли мокрий, відкриваєтья легко.

У мене волосся не фарбоване, та все одно було цікаво спробувати.

Засіб, який найбільше мене здивував з усієї лінійки. По консистенції схожий на рідку водичку, наноситься за допомогою розпилювача, необхідно змивати - вперше зустрічаю такий кондиціонер. Його також краще наносити на волосся, підсушене рушником, так він краще вбирається та розгладжує пасма. Раджу дотримуватись цієї рекомендації, вона вказана на флаконі.

Цей кондиціонер я не зрозуміла. Так, він також сприяє розплутуванню та помітно додає гладкості. Але, на мою думку, дублює дію маски. Може, ефект не помітила, бо в мене не фарбоване волосся?

Проблема. Продається в такому ж флаконі, як і шампунь, але з розпилювачем. У мене він стоїть у душевій кабіні на поличці, зазвичай мокрий, досконало витерти його і руки перед використанням засобу - важкувато. Кондиціонером важко користуватися однією рукою, другою притримуючи волосся: флакон вислизає, на спрей натискати майже неможливо.

У мене декілька разів падав, поки не розвалилась трубка, що подає рідину в розпилювач. Після цього для використання я розкручувала флакон, наливала у долоню, а він викікає з руки, бо дуже рідкий. Так і стоїть кондиціонер недовикористаний, треба перелити в іншу тару і закінчити його.

Якби виробник змінив флакон на менш слизький або меншого діаметру, користуватися було б легше. А в такому вигляді кондиціонер використовувати незручно і взагалі незрозуміло, навіщо. Він не френдлі.

Мій найулюбленіший продукт з лінійки. Пахне так само смачно, як інші продукти Inebrya Shecare Glazed, але має додаткову пряну нотку, що прямо кружляє голову. Дуже подобається.

По консистенції - як густа олійка для волосся. Я наносила (після підсушування феном) тільки на кінчики, щоб їх впорядкувати, та трішки на пробор, щоб там менше розпушувалися короткі волоски. Вистачало 2 натискання дозатора. Дозатор зручний. Використовується економічно і набагато повільніше, аніж інші засоби Inebrya: коли закінчився шампунь, олії-флюїду залишилось ще 4/5.

Дуже подобаються кінчики після флюїду. Зараз з моменту стрижки пройшло 10 місяців, з початку використання засобу - 8, вони до сих пір у гарному стані і не січуться, блищать після змащування, добре виглядають.

Проблема. Щодо економічності порадувалась... але руки після цього засобу жирні, я впустила скляний флакон і розбила, дууууже засмутилася ((( Відбився верх пляшечки, те що залишилось перелила в інший флакон і використовую. Якби виробник пропонував засіб у пластиковому флаконі, було б набагато краще. Інші флакони у лінійці пластикові, чому б ні?

Сушила феном за допомогою круглої щітки, як рекомендує виробник, або залишала волосся сохнути самостійно. На фото показала, як виглядає після вкладання. Користувалася засобами майже 2 месяці перед фотографуванням.

Мої враження. Засоби з лінійки не обтяжили та не зліпили моє волосся. Дійсно зробили його більш рівним, гладеньким та впорядкованим, зменшили розпушування. Та саме глазурування (а я розумію його як суттєвий блиск) я не помітила. Прямо вау-ефекта не було, але.

Але моє волосся пористе і легке - підозрюю, що для його гладкості потрібні додаткові більш сильніші засоби, такі як філери для ламінування. Саме підозрюю, бо жодного разу не пробувала.

Кому - так, кому - ні? На легкому та пухкому волоссі ефект глазурування не втілився, хоча вирівнювання і гладкість з'явилися. Стан волосся мені подобається. Думаю, лінійку Inebrya Shecare Glazed можу порекомендувати власницям більш важкого волосся, аніж у мене.

Мені зайшли шампунь, маска та олійка-флюїд, а кондиціонер якось не дуже. Та спробувати все одно було варто, я чи не вперше тестувала щось "на публіку" і трохи розважилася.