Vik_Sem

WISHLIST | Що то за звір такий, блакитний ретинол?

Всім привіт і дякую, що заглянули до мене в відгук))

Нещодавно у нашого молодого українського бренду WiSHLisT вийшла лінійка сироваток. Мене всі вони зацікавили одразу, як тільки я побачила анонс, тож коли їрозпочались продажі – взяла, не роздумуючи.

Варіанти сироваток

Всього в лінійці 4 види сироваток:

СИРОВАТКА З НІАЦИНАМІДОМ ТА ЦИНКОМ

посилання на допис https://club.makeup.com.ua/post/50855/

ГІАЛУРОНОВА СИРОВАТКА

посилання на допис https://club.makeup.com.ua/post/50170/

СИРОВАТКА З ВІТАМІНОМ C ТА E

посилання н допис https://club.makeup.com.ua/post/49110/

Упаковка, зовнішній вигляд

Сироватка продається в картонній коробці, саме у цієї коробки яскраво рожеві відтінки. Оформлення, як на мене, дуже симпатичне і для мене це важливо. На коробці знаходиться вся необхідна інформація.

Сама сироватка знаходиться в скляній колбі з піпеткою (один із найгігієнічніших варіантів). Скло щільне, якісне, відчувається добротно.

Обсяг, склад, термін придатності, віддушка, вартість

Об'єм – стандартних 30 мл.

Віддушка легка та ненав'язлива, пахне просто чимось свіженьким. При використанні практично не відчувається.

Я не особливо знаюся на догляді і досі знала тільки про звичайний ретинол, тому мені було цікаво, що ж це за звір такий. Почитала в інтернеті, виявилося дуже цікавий інгредієнт.

По дії схожий на класичний ретинол, тільки м'якше і без можливих побочок.

Цитата косметолога:

“Сироватка з блакитним ретинолом – це чудове рішення для боротьби з ознаками старіння. Вона ефективно відновлює шкіру, зменшує зморшки і забезпечує відчуття комфорту протягом всього дня.”

Що являє собою сироватка?

Це прозора рідина, молочного кольору, по консистенції ненабагато щільніша за воду. Краплю практично не тримає, одразу починає стікати. Що кумедно, коли капаєш засіб на руку, він здається схожим на більш-менш щільний тонер. Але коли починаєш розподіляти, воно стає дуже рідким, практично як вода. Я поки що сироватку наношу, вона між пальцями просочується, зазвичай так буває з тоніками.

Я вирішила наносити засіб перед сном, тому що це все-таки ретинол, хоч і блакитний. А для ранку використовую сироватку цього бренду з гіалуроновою кислотою. Виробник пропонує використовувати сироватку одним із двох способів: як самостійний засіб або закривати кремом. Я пробувала обидва варіанти, мені особисто сподобалося і так, і так.

У плані використання можу сказати, що сироватка дуже зручна. Сироватка виявилася просто ідеальною: вона легка за текстурою, комфортно наноситься, практично всмоктується. Після нанесення немає дискомфорту, на шкірі не залишається жирної або липкої плівки, просто приємне відчуття вологи.

СКЛАД INCI Aqua, Propylene Glycol , Trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitylglucoside, Centella Asiatica Leaf Extract, Aphanizomenon FlosAquae Extract, Anhydroxylitol, Xylitol, Lecithin, Sunflower seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Benzoat, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Активні інгредієнти:

• Lanablue – 3%: сприяє відновленню та оновленню клітин шкіри, роблячи її молодшою і більш гладкою.
  • Centella: заспокоює та зволожує шкіру, допомагаючи їй відновитися після стресу і загоюючи мікропошкодження.
  • Вітамін E: потужний антиоксидант, який захищає шкіру від негативних впливів навколишнього середовища і підтримує її здоров’я.

Lanablue являє собою екстракт синьо-зелених водоростей, багатий на вітаміни, амінокислоти та білки, має ретиноїдоподібну активність без побічних ефектів, зменшує зморшки, розгладжує та регенерує шкіру. Клінічно доведено потужне скорочення зморшок вже за 21 день.

Що я отримала від цієї сироватки?

Відмінне зволоження . Відразу після нанесення відчуття вологи на шкірі. Для мене це якраз один із тих засобів, які наносиш і просто відразу розумієш, що шкірі комфортно. Ефект зволоження тут присутній як моментальний, так і пролонгованіший.

Вирівнювання рельєфу шкіри . Я вже писала, що маю розширені пори, особливо біля носа. Я рідко бачу такий ефект від косметики, але в даному випадку пори дійсно стали вужче і я помітила, що вони ніби стали чистішими.

Однорідний колір обличчя . Якщо не зважати на те, що відразу після нанесення шкіра трохи червоніє (що проходить протягом 5-10 хвилин), у довгостроковій перспективі колір дійсно стає більш рівним і однорідним.

Сяюча і гладка шкіра . Після використання сироватки фініш на шкірі залишається природно сяючим, виходить ефект випещеної шкіри.

Цій сиворотці від мене однозначно рекомендація, шалений засіб.