Киця Плаксійка

Моє знайомство з брендом Matrix

Моє знайомство з брендом Matrix

Всім привіт!
Я стала однією з переможниць розіграшу набору від Matrix.

І це моє перше знайомство з цим брендом.

В мене натуральний блонд, сухі кінчики, при цьому швидко жирніє у коренів. Напередодні я ще і рубанула карешку, тому вийшло що для нової зачіски отримала новий догляд.

Стан волосся з моїм стандартним доглядом

Моє знайомство з брендом Matrix

Пробників було надано доволі багато, до них увійшли шампунь, два види кондиціонерів, олійка-сироватка, мультифункціональний спрей-догляд.

Шампунь з серії Food For Soft дуже гарно милиться, має стійку піну, одного пробника 10 мл вистачило на 3 миття голови (2 намилювання за 1 миття), що вважаю дуже економним розходом. Після миття волосся приємне на дотик, м‘яке. Шампунь має приємний запах, мені віддалено нагадав кря-кря з дитинства. Свіжість та чистота волосся протрималась 1 день, що звично для мене оскільки я мию голову щодня.

Кондиціонер з серії Food For Soft має приємний пудровий запах та густу консистенцію. Робить волосся м’яким, полегшує розчісування, зменшує пухнастість. В парі з олійкою-сироваткою працює гарно, але якщо використовувати лише бальзам то відчувається недостатнє зволоження на волоссі.

Кондиціонер з серії Total Results для фарбованого волосся, з опису його особливість в тому, що він має нейтралізувати помаранчеві напівтони фарбованого темного блонду та світлого брюнету.

В мене натуральний блонд, тому прокоментувати як саме працює цей кондиціонер на фарбованому волоссі не можу, але після використання бальзаму волосся помякшене та розгладжене. Запах доволі типовий для бальзаму.

Мультифункціональна олійка-сироватка теж з серії Food For Soft. На руці відчувається жирною але не густою, легко розподіляється по вологому волоссю. Мені вистачило 3 краплі (тут головне не переборщити бо може обтяжити волосся, і буде відчуття жирності) для нанесення по всій довжині. Запах у засобу приємний, трохи солодкуватий, але не навязливий.

Гарно зволожує і помʼякшує, надає блиску, волосся виглядає менш пухнастим.

Мультифункціональний спрей-догляд, серія Total Results. Має солодкий запах та рідку текстуру. Наносила на підсушене рушником волосся, засіб гарно розподіляється по волоссю. Рекомендую наносити менше засобу задля уникнення відчуття жирності та обтяження.
Візуально робить волосся більш блискучим, живішим, текстурним.

Стан волосся з доглядом від Matrix

Отже, із переліку засобів від Matrix я б на 100% радила шампунь та мультифункціональну олійку-сироватку. Думаю, що з часом придбаю повнорозмірний варіант шампуню.

Дякую MakeUp за надану можливість протестувати засоби!

Киця Плаксійка
0
7
Підписки