Splash Oral Care
Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ванілі та лаванди 🪻
Нещодавно я побачила новий для себе бренд Splash (а ви дівчата знайомі з ним?)
І коли я побачила смаки зубних паст втриматись було не можливо!
Уявіть лаванда + ваніль
Ніколи подібного не зустрічала!
Splash - це Український бренд, який цілеспрямовано розширює базові поняття гігієни, інтерпретуючи арсенал своїх прихильників багатофункціональними засобами для щоденного очищення.
.
Паста представлена в картонній коробочці, яку дуже зручно відкривати
В середині пакування ми бачимо прикольну інформацію від виробника)
Як зі мною конктактувати? Як мене доглядати? Як мені допомагати?
🪻Тюбик матовий, гарного бузкового кольору
🪻Об'єм 75 мл
🪻Текстура пасти гелева та наче повітряна
🪻Піноутворення гарне
🪻На смак це ЛАВАНДА З ВАНІЛЛЮ! Солодка та приємна
🪻Інгредієнти: бетаїн, касторова олія, кокос, лаванда, м'ята, ментол, олії, рослинні екстракти
🪻Формула засобу: без sles, без sls, без парабенів, без фтору, без цукру, з гліцерином, з кальцієм, зі смаком, низька абразивність
.
В складі має гідролат лаванди та ефірну олію лаванди.
- Перший справляє протизапальну та знеболювальну дію, насичує емаль вітамінами та антиоксидантами.
- Ефірна олія лаванди підсилює властивості гідролату, додатково знеболює, профілактує появу пародонтозу, надає продукту приємного аромату.
- Ментол знімає легкі запалення, справляє на ясна легкий охолоджувальний ефект, знеболює та загоює мілкі тріщини.
- Містить наночастинки гідроксиапатиту кальцію, які створюють на поверхні зуба невидиму захисну плівку. Це перешкоджає передчасному руйнуванню та захищає емаль від фарбувальних елементів, здатних робити її темнішою та тьмянішою
.
Паста позиціонується, як відбілююча, але вона дуже лагідна до зубів!
Має низький рівень абразивності, тому рекомендована навіть для чутливих зубів. Не травмує емаль, не подразнює ясна
Залишає неймовірно смачний післясмак
Мені неймовірно подобається використовувати цю пасту на ніч
А ще в подарунок я отримала милий пробничок, який дуже зручно брати з собою у подорожі)
Коментарі (0)