Сироватки від Eveline
Під очі з кофеїном та для шкіри обличчя з пептидами
Одразу скажу, що в Eveline дууууууже багато різних сироваток. На стільки багато, що коли я стояла і вибирала їх в фізичному магазині я наплутала і взяла не те, що хотіла 😁 бо планувала купити щось під очі та для обличчя сироватку з 2% лактобіоновою кислотою. але пакування і кольори в кількох доволі подібні, а коли ти обираєш між 15 баночками - не дивно, що взяла я не те) тому маю варіант з пептидами.
Сироватка для шкіри навколо очей з 5% кофеїну
Сироватка має дуже легку кремову консистенцію, дуже економна, флакона вистачить, мабуть, на рік, але на ньому вказано що термін придатності після відкриття 6 місяців - тому я ще юзаю її на шию замість крема. У мене чутливі очі, але вона їх абсолютно не подразнює, дає непогане зволоження, весь цей період я навіть не додаю крем поверх. Колір красивий ніжно-персиковий, аромат приємний злегка парфумований. Мені подобається скляний флакон та зручна піпетка. Єдиний момент - біля дозатора сироватка завжди "плюється" - тому періодично витираю горлишко баночки.
Хочу подякувати FancyNickname за пораду тримати її в холодильнику для кращого результату. Ну і мабуть саме так вона пережила спеку та не зіпсувалась.
Сироватка для обличчя з пептидами
Саме з цією сироваткою я промахнулась, але не шкодую про це, вона дійсно чудово зволожує, має чудовий робочий склад. Все аналогічно з попередньою - і скляна баночка, і зручна піпетка, яка віддає засіб краплями, і ніжна кремова текстура ніжно рожевого кольору, має легкий аромат, він не нав'язливий та швидко вивітрюється. Наношу замість крему ввечері.
Чому люблю засоби від Eveline
Це доволі бюджетна косметика, особливо якщо купувати на акціях. Польський якісний бренд як доглядової так і декоративної косметики.
Про зволожувальний роликовий гель-лі фтинг для контуру очей розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/51794/
Хочу ще спробувати ту, яку планувала найпершу, а далі брати більше українського виробника, все ж таки хочеться підтримувати наших!
Коментарі (0)