Тетянка 🤩

Огляд на доглядовий бокс Matrix

Я рада завдяки MakeUp Club мати змогу протестувати цей цікавий боксик 🫶🏻

• Шампунь для зволоження волосся Food For Soft
  • Кондиціонер для зволоження та полегшення розчісування волосся Food For Soft
  • Мультифункціональна олійка-сироватка Food For Soft
  • Кондиціонер Total Results Brass Off
  • Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1 Miracle Creator

Я пробувала в різних варіантах тестувати й найкраще для мого жирного типу волосся вийшли такі 2 варіанти:

1. Шампунь, кондиціонер й олійка Food For Soft;
  2. Шампунь Food For Soft, кондиціонер Total Results Brass Off або Food For Soft, спрей Miracle Creator.

Додаю фото з текстурами всіх засобів 💎 і результати на моєму волоссі (жирний тип, натуральний колір)

Гарний засіб, який найкраще підійде сухому чи нормальному типу волоссю. Всі продукти лінійки Food For Soft мають естетичне зелене пакування та класний аромат 🥑

У складі присутні гіалуронова кислота для утримання вологи всередині та олія авокадо, яка живить та підтримує волося у гарному стані.

Сам шампунь досить густий, економний, гарно піниться і має гелево-кремову текстуру. З очищенням шкіри голови справляється дуже добре (я завжди 2 рази промиваю голову шампунем) й при цьому не виникає відчуття сухості по довжині. Сподобалося, що після використання волосся не плутається й чистота зберігається досить довго)

Але в мене жирний тип і помітила що шампуні без силіконів у складі дають помітно кращий ефект стосовно об'єму волосся 🙃

Кондиціонер мені дуже сподобався і хотілося, щоб його було більше)) В боксі було 3 пробники по 10 мл.

У складі присутні гіалуронова кислота та олія авокадо для утримання вологи всередині, відновлення та живлення волосся, захисту від ламкості.

Продукт досить густий, але розподіляється по волоссю легко й так само легко змивається, подобається що не має відчуття жирності. Тримати на волоссі рекомендується 2-3 хвилини й для видимих результатів цього вистачає. Волосся одразу стає м'яким на дотик, ефект зволоження дуже класний 👌🏻 А ще після кондиціонеру волосся зберігає дуже класний об'єм 😍

Олійка-сироватка мені сподобалася найбільше ❤️ я ще встигла затестити на своєму довгому волоссі й це саме те, що мені хотілося від таких засобів.

Тут зручна баночка з піпеткою, яка забезпечує контроль використання олійки. Окремо хочу відзначити нереальний аромат (так і в шампуню з кондиціонером) який ще залишається на волоссі після використання 🤩

Консистенція водяниста, легко розподіляється, не залишає відчуття жирності та “брудного” волосся. Додає зволоження, красивого сяйва та прекрасно розгладжує, залишаючи об'єм волоссю. З усіх подібних засобів, які у мене були ця олійка найлегша! Також хочу додати що вона забезпечує термозахист до 230°C 👌🏻

Це засіб для волосся відтінків шатен й темний блонд, щоб нейтралізувати небажаний помаранчевий колір. Тому думаю найкраще він показав би себе у використанні зі своєю лінійкою)

У складі присутній гліцерин для зволоження волосся, мінеральна то соєва олії.

Пакування зручна та гарне, сам кондиціонер має легкий фіолетовий колір, але він не має тонуючих властивостей. Консистенція густа та кремова, досить непогано розподіляється по волоссю.

Сподобався менше ніж Food For Soft, по якості волосся після використання вони десь на одному рівні, але від цього кондиціонеру відчутно менший об'єм.

Як на мене, один з найкращих засобів у своїй ціновій категорії, я вже користувалася ним раніше в догляді з іншою лінійкою Matrix 💙

У складі присутні кокосова, мигдальна, соєва олії для живлення, молочна кислота та протеїни для зміцнення.

Гарненька рожева баночка, розпилювач добре працює і волосся потрапляє під ніжну хмарку ароматного засобу. Спрей дуже легкий, для мене важливо що волосся не втрачає об'єм 🫶🏻 помітно легше розчісується та живить кінчики, волосся розсипчасте та приємне на дотик. Я не повторювала покупку, тому що більше до вподоби засоби у формі крему та олійки.

Я отримала досить гарний результат, ви самі можете зробити висновки по фото! Лінійка Food For Soft класна, олійка в саме серденько 💚