MIXTURA | М'яка пінка, що очищає і зволожує
Mixtura Tiba Anti-Aging Mousse
Очищаючий мусс з вітаміном С Tiba Anti-Aging Mousse від бренду Mixtura став для мене справжнім відкриттям. Він містить натуральні компоненти, які здатні відновити епідерміс та зберегти його здоров'я.
Дуже тішить, що бренд Mixtura позиціонує себе, як бренд натуральної косметики:
- Сертифіковані компоненти
- Без парабенів і штучних барвників
- Тільки природні екстракти та олії
- Не тестується на тваринах
- Виготовлена з любов'ю
Сам флакон являє собою пляшку з хорошим дозатором із щільного пластику, дозатор збиває густу білу щільну піну.
Аромат приємний, легкий, свіжий, трав'яний, без натяку на гурманіку.
На упаковці пінки прописана вся необхідна інформація - опис засобів, складу, способу застосування, а також рекомендації щодо термінів використання.
Очікувані результати від Муссу Tiba Anti-Aging Mousse від Mixtura:
- вирівнювання тону шкіри;
- живлення та пришвидшення процесу регенерації;
- апобігає появі ознак передчасного старіння шкіри;
- підтримка мікробіом;
Склад та активні компоненти
Aqua, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Coco-Betaine, Glycerin, Sorbitol, Inulin, Panthenol, Laminaria Digitata Extract, Alpha-glucan Oligosaccharide, Lecitin, Xanthan Gum, Glyceryl Ascorbate, Hyaluronic Acid, Diatomaceous Earth, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arginine, Аllantoin, Parfum, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid.
Активні компоненти:
- вітамін С в основі формули вирівнює тон шкіри;
- екстракт ромашки та пантенол заспокоюють і прибирають запалення;
- алантоїн пом’якшує шкіру та робить її гладенькою;
- екстракт зелених водоростей ламінарії насичує клітини мінералами та корисними мікроелементами;
Я люблю м'які засоби для вмивання, тому що в етапах очищення обличчя (від макіяжу в тому числі) для мене основа – гідрофільна олія чи міцелярна вода, тобто спочатку я протираю обличчя міцеляркою або наношу масло і лише потім вмиваюся пінкою/гелем. Тому на другому етапі для мене важливе дбайливе ДО очищення, основну "брудну" роботу робить перший етап.
Мої враження після застосування:
- пінка найніжніша, дійсно очищає м'яко, при цьому зволожуючи шкіру
- після вмивання шкіра сяє, не стягнута.
Звичайно, до пінки я наносила гідрофільну олію, для мене це обов'язковий етап. Не бачу сенсу сподіватися, що одна пінка змиє макіяж повністю.
- пінка має щільну, збиту текстуру, їй приємно користуватися, витрата через таку консистенцію мінімальна.
ПЛЮСИ:
- підходить для подразненої, чутливої шкіри
- натуральні інгрідієнти
- допомагає доочистити обличчя, не створюючи ефекту стягнутості
- вдалий зручний дозатор, який створює густу та щільну піну
- ненав'язливий свіжий аромат
-Рекомендую-
Коментарі (0)