Carolina Herrera Good Girl чи Avenue des parfums Sexy Miami?
Парфуми, що заслуговують уваги!
Бренд AVENUE des PARFUMS вже заполонив весь наш "мейкап клуб". В кожному дописі захоплення!
Вже другий тиждень користуюсь продукцією цього бренду і для мене кожний засіб це маленький скарб.
Розповім про знайомство з парфумами Sexy Miami.
На сайті бренду можна знайти інформацію про те з яким ароматом парфуми мають схожість. Давно дивилась на Good Girl, але купити все не наважувалась. І от наважилась на Sexy Miami.
Пакування
Парфум 50мл запакований в білу картонну коробочку-слайдер середньго розміру. Має стриманий дизайн. Мета бренду - дати можливість експериментувати в ароматичних подорожах та образах, а також змінити підхід до користування парфумами. І їм це вдається.
Флакон
Скляний флакон правильної циліндричної форми, як і кришечка. Теж все стримано і стильно. Розпилювач робить хмаринку з парфуму, і вас неначе окутує ароматний туман.
Аромат
Я не експерт в парфумерії. Не буду копіювати піраміду аромату, кому важливо, можна знайти в описі товару. Я можу давати лише суб'єктивну оцінку. Аромат мені, ну прям, дуже подобається! В цьому ароматі дійсно відчувається sexy Miami, а не хороша дівчина.
Можу сміливо сказати, що він надстійкий. На тілі тримається більше 10 годин. Парфум на мені не має задушливого шлейфу, на невеликій відстані відчувається постійно, інколи звучання більш інтенсивне (мабуть, від температури тіла залежить).
А ще я отримала купу компліментів. Тому парфум дійсно вартий уваги!
Коментарі (0)