AsyaFox

Mermade Countrycation

Mermade Countrycation
Mermade Countrycation

💐Привіт, це Ася! Сьогодна на огляді у мене Парфумований cольовий скраб для тіла Mermade Countrycation.

Я знайома з брендом дуже давно, і щиро люблю його, але саме скраб тестую вперше, тому мені вже не терпиться поділитися з вами відгуком.

Особливості скрабу Mermade Countrycation:

в основі засобу лежить морська сіль, її фракція оптимального розміру для інтенсивного массажу і не травмує шкіру. В складі присутні олії авокадо та мигдалю що сприяє зволоженню, особисто для мене це великий плюс) 🎀

Мої враження від використання:

Хочу додати, що баночка як завжди, дуже естетично виглядає, пакування, написи, кольори - все це додає додактового настрою для б'юті процедур! MERMADE як завжди, про любов до себе та красу, це мені дуже імпонує. ❤️

Окрема увага аромату, Countrycation це про дитинство. Цей запах звучить як літо на дачі, свіжі яблучка, зелена скошена трава, біла постільна білизна та свіжість. Мені дуже подобається аромат і те що він затримується на шкірі)

Скраб дійсно справляється зі своєю задачею і робить шкіру гладенькою та ніжною.

Такий засіб є невід'ємним у догляді за тілом для дівчат котрі стикаються з врослим волоссям і подразненнями від депіляцій. Особисто я не уявляю свого життя без скрабування і вважаю що Мермейд достойний поповнювати дівочий арсенал!

Особисте спостереження:

Дівчатка, якщо ви звикли голитися а потім використовувати скраб, будьте готові до "гострих" почуттів, так як засіб на основі солі. Але поганого в цьому точно нічого не буде, навпаки, додаткова дезінфекція та стимуляція регенерації!

Загалом, щиро рекомендую! Враховуючи вартість, засіб майже безкоштовний і дуже дієвий) Дякую за увагу ❤️

Mermade Countrycation
Mermade Countrycation