Vik_Sem

Joko Blend Vanilla Blossom | Догляд з ароматом жіночності

Joko Blend Vanilla Blossom | Догляд з ароматом жіночності

Гель для душу та лосьйон для тіла Vanilla Blossom від Joko Blend дарують не лише ванільно-пряний аромат, але й дбають про шкіру.

Матові пляшечки приємного світло-рожевого кольору, цей колір максимально підкрелює аромати цієї серії. Стриманий дизайн та зручні дозатори додають естетики на поличці у ванній кімнаті.

Об’єм обох засобів 250 мл

Парфумований лосьйон для тіла Vanilla Blossom

Пакування

Зручний чорний дозатор-помпа з функцією stop-open, чудово виконує свою функцію і зручно користуватись навітьь вологими руками.

Склад

Збалансований склад зі зволожуючами, емолентами та емульгаторами та ніжна текстура засобу робить його нанесення на шкіру легким і приємним.

Завдяки активним компонентам: олія кокоса, пантенол, екстрактами квітів Моной де Таїті та орхідеї, лосьйон дарує м'яке і тривале зволоження.

!Не містить мінеральної олії!

Joko Blend Vanilla Blossom | Догляд з ароматом жіночності
Joko Blend Vanilla Blossom | Догляд з ароматом жіночності

Текстура

Ніжна кремова текстура молочного кольору, схожа навіть на емульсію, легко поглинається шкірою та залишає відчуття м'якості та доглянутості.

Аромат

М’який та ніжний, приємно огортає тіло теплою ваніллю та зігріває пряними пахощами. Для мене це ідеальний осінній аромат для вечірньої рутини догляду.

Враження

Лосьйон легко наноситься та швидко поглинається шкірою, не створюючи жирної плівки, не залишає липкості та неприємних відчуттів. Моїй шкірі достатньо зволоження цього лосьйону, шкіра приймає його чудово.

Склад

Гель для душу на основі м’яких ПАРів (Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate).

Завдяки активним компонентам: сорбітол, алантоїн, пантенол та олія кокоса, гель не тільки м'яко очищує а й зволожує, сприяє відновленню та пом’якшенню епідермісу, попереджає сухість та лущення.

Текстура

Прозорий гель, середньої густини, дарує приємну ароматну пінку. Я завжди використовую мочалку, тому з піною проблем не буває))

Аромат

Ванільно-пряний, солодкий, яскраво відчувається ваніль та деревинні східні ноти. Аромат яскравий, гучніший аніж в лосьйоні, але не надокучливий. Огортає тіло солодким ароматом, для мене це дуже жіночний аромат, в ньому я відчуваю себе з букетом квітів і дівчинкою в рожевій сукні))

Враження

Гель чудово очищає, створює достатньо піни, не пересушує та робить шкіру м’якою і зволоженою. Легкий аромат досить довго зберігається на тілі, даруючи затишок та приємний настрій.

Парфумований гель для душу та лосьйон для тіла Joko Blend Vanilla Blossom - справжнє комбо жіночності, догляду та чуттєвості. Вони створені один для одного і створюють повноцінний догляд з неймовірним ароматом.

-Раджу спробувати і закохатись-