PolLya

FarmStay Ceramide, зміцнюючий крем

FarmStay Ceramide, зміцнюючий крем

Ще влітку, користуючись гелем від Ів Роше для зони навколо очей, я почала помічати, що ніби як не вистачає з часом чогось чи то живильнішого, чи зволожуючого . Ніби почувши мої думки, дочка подарувала крем від FarmStay . Я зацінила розміри баночки і кількість самого засобу)) .Але сприйняла це не як натяк на погіршений з віком вигляд, а як символічність величени любові доні до мене)). Насправді дуже дивно бачити крем для повік в розмірі 50 мл. Але то доти, доки не починаєш користуватись.
Спочатку я , як і збиралася, вдень наносила гель Ів Роше, а лише на ніч брала Ceramide. Коли ж гель закінчився, я з подивом помітила, що після дбайливиго нічного догляду за зоною навколо очей кремом Фармстей, вдень, під СПФ креми мені нічого не треба!
Зазвичай я наношу додатковий догляд на повіки, носогубку і на нижню частину щік, але після ночі з Ceramide мені аж до осені не потрібно було нічого додавати до СПФ захисту.
Крем від Фармстей дуже легкий , та я не беру крему на "кінчик ножа". Я беру не менш, ніж з велику горошину. Кладу під очима, на носогубки і трішки по боках від підборіддя. Розподіляю легкими поплескуваннями і все, до ранку шкіра насичується корисностями ( Церамідами) і ввесь день тримається молодчинкою. До слідуючого нанесення крему на ніч.
Крем легкий, білого кольору, має ніжний цитрусовий аромат і властивість надихати користувача (особисто мене, так точно) з кожним слідуючим використанням набирати все більшу кількість і наносити на все більшу площу обличчя. Крем настільки дієвий, що я почала його на постійній основі додавати в догляд до зон навколо губів, зон з нормальним типом шкіри( щоки і під підборіддям). Далі я вже і після чистки обличчя тяглася до червоної баночки. Тією ж баночкою гриміла, коли залишалась вдома і замість СПФ крема брала сироватку з Протинолом . Зверху обов'язково Цераміди : навколо очей, навколо губ і носогубки, щічки і підборіддя. Зараз уже просто сама б'ю себе по руках, щоб не почати кремчиком пригощати шию і декольте. Зупиняє тільки те, що крем суттєво зменшився в кількості. Адже цього чудесного засобу ВСЬОГО 50 мл!((
Так, як для такого ніжного але дієвого, живильного але не обтяжуючого, дружнього до сироваток і санскрінів крему 50 мллітрів - це не великий об'єм. І ціна, доречі, як для такої якості теж, прямо скажу - не велика. Тому дуже раджу, доки виробник не здогадується , наскільки крутий крем пропонує нам))), купіть собі 1-2 баночки. Вам - не дорого, а вашій шкірі обличчя - приємно🩷.