Пінний пілінг Soika — Оновлення для вашої голови
Ідеальне рішення для чистої шкіри та свіжого волосся 🪮
Знаєте, як це буває: приходиш додому після важкого дня, дивишся на свої волосся і розумієш, що виглядає воно так, ніби шампунь залишився у минулому житті. Ну як це можливо, якщо я мила голову лише вчора? Ось так у моєму житті з'явився пінний пілінг Soika.
І тепер я думаю: чому я не почала раніше? Якщо ви шукаєте засіб для того, щоб ваша голова залишалася свіжою довше, цей пілінг — справжнє диво.
Як використовувати ?
Ви ж не думали, що цей пілінг просто "намазав і змив"? Тут усе серйозніше! Спочатку мийте голову шампунем, як зазвичай. Потім наносьте піну на вологу шкіру голови, легкими масажними рухами розподіліть її та зачекайте 5-10 хвилин. Що довше тримаєте, то глибше очищення! Легке поколювання — це добре, знак того, що засіб працює. Але тест на чутливість перед першим використанням — обов’язковий!
Склад — що робить вашу шкіру голови щасливою?
- Aqua — базовий компонент, наша старенька добра вода.
- Salicylic Acid — справжній борець із забрудненнями, який видаляє зайвий себум і ороговілі клітини.
- Mandelic Acid — м'яко ексфоліює, роблячи шкіру чистою, але без зайвого роздратування.
- Niacinamide — покращує бар'єрні функції шкіри та стимулює ріст волосся.
- Menthol — освіжає шкіру голови, залишаючи приємний холодок.
- Caffeine — стимулює корені волосся і сприяє їх росту.
Ключові переваги пілінгу
- Глибоке очищення: Саліцилова кислота допомагає видалити все зайве — себум, мертві клітини, і навіть мій старий настрій.
- Комфортне використання: Пінна текстура робить процес приємним і простим, як теплий масаж на голові.
- Зволоження і живлення: Завдяки аргініну та ніацинаміду, волосся виглядає здоровішим і м'якшим.
- Свіжість після використання: Ментол додає бадьорості, як ковток холодної води в спекотний день.
- Захист від лупи: Кофеїн та папаїн відмінно справляються з лупою, як відомі супергравці в битві за чисту голову.
Love ❤️
Після першого використання я зрозуміла: більше ніяких "жирних коренів" через день! Легка формула пілінгу працює, не пересушуючи шкіру, а відчуття свіжості тримається неймовірно довго. І так, навіть моя шкіра голови тепер не протестує так агресивно. Після пари застосувань зникло постійне свербіння, а волосся стало блискучішим і об'ємнішим. Soika дійсно зробила мої будні чистішими, а догляд приємнішим.🤍
Коментарі (0)