AsyaFox

Відчуття свіжості на весь день

Всім привіт, це Ася!❤️ Гель для душу Mermade Countrycation якраз вже у мене закінчується, тому саме час розповісти про враження від використання.

✅Плюси

-дизайн упаковки дуже милий, це не той випадок коли засіб хочеться сховати подалі, тут aesthetic ❤️

-гель дуже економний, не варто боятися формату 100мл, ніби це мало, насправді невеликої кількості більше ніж достатньо для всього тіла

-консистенція приємна, утворює багато піни

-ніжно видаляє забруднення не викликаючи сухості шкіри

-неймовірний, атмосферний аромат з відтінками яблучного пирога, сонячного світла та юної безтурботності

-має в собі живильні компоненти що піклуються про шкіру та підтримують її природний баланс вологості

❌Мінуси

Мінусів я взагалі не помітила, хіба що я не любитель яскравих кольорів, як у даному випадку, але це дрібниця та діло смаку.

❤️Я однозначно рекомендую даний гель для душу, він підійде для щоденного використання та навіть для чутливої шкіри як у мене. Ідеальний формат аби брати з собою, та чудове доповнення будь якої ванної кімнати, а приємний аромат що ще деякий час залишається на шкірі, точно покращить настрій після "банних" процедур ☝🏻

Дякую за увагу 🍏