AsyaFox

Look At Me Charcoal Face Mask

Look At Me Charcoal Face Mask
Look At Me Charcoal Face Mask

Всім привіт, це Ася! Так вже склалося, що я жити не можу без того аби затестити нову масочку, і цього разу в руки мені потрапила корейська Тканинна маска для обличчя з деревним вугіллям Look At Me Charcoal Face Mask.

Перед тим як почати жалітися, дамо продукту шанс і дізнаємося про нього більше:

"Отримайте миттєве й тривале зволоження завдяки тканинній масці з деревним вугіллям від бренда Look At Me. Цей б’юті-продукт забезпечує до 8 годин гідратації, допомагаючи інтенсивно наситити клітини вологою. Створена на основі екологічно чистих компонентів, Charcoal Face Mask забезпечує не лише ефективний догляд, але й максимальну безпеку для шкіри. Надзвичайно м'яка і приємна у використанні, вона підходить для всіх типів епідермісу, включаючи сухий і чутливий. Відчуйте істинне оновлення з Look At Me Charcoal Face Mask."

Особливості Look At Me Charcoal Face Mask:

- захищає від пошкодження ультрафіолетом і покращує еластичність шкіри;
- проявляє зволожувальні, живильні, пом’якшувальні властивості;
- стимулює вироблення еластину;
- нейтралізує вільні радикали, які спричиняють пошкодження від сонця, сухість і появу зморщок;
- позбавляє від токсинів і шкідливих органічних забруднень;
- допомагає позбутися від комедонів і очистити пори;
- створює антибактеріальний і підсушувальний ефекти;
- відновлює захисні властивості епідермісу;
- веганська, без парабенів, сульфатів;
- пройшла перевірку дерматологів.

Мої враження:

З опису маска багатообіцяюча, тому я покладала на неї деякі надії, наприклад підсушити висипи, зволожити шкіру. Але зараз, перечитуючи опис, мені навіть смішно, бо вона викликала у мене сильні почервоніння на обличчі, хоча в тексті білим по чорному "максимальна безпека для шкіри". Я не маю особливої чутливості до певних компонентів і взагалі не схильна до алергічний реакцій, тому була шокована відчути зуд та побачити червоні плями на 10хв використання засобу (на фото це видно). Справедливості заради, два моїх висипи маска все ж підсушила, і шкіра стала м'якшою, але на наступний день з'явилися нові висипання в тих місцях де їх ніколи не було) Ось такий вийшов сумний експеримент, тепер мене чекає довга робота над теорією, щоб зрозуміти, який ж компонент в есенції міг спричинити подібну реакцію, щоб не повторити використання. Дякую за увагу !