Дякую MakeUp Club за надану можливість протестувати засоби від Matrix
Протестувала декілька разів і готова ділитися відгуком 😊
Раніше не мала нагоди користуватися продукцією фірми Matrix, але тепер однозначно у мене зʼявииься і цей бренд на поличках 😍
🥑Шампунь для зволоження волосся Matrix Food for Soft Hydrating Shampoo
Для тестування було надано мініатюрку 75 мл та три пробники по 10 мл
Баночка зручна, хороший варіант, щоб брати у подорожі, адже продукт не розливається і це дійсно комфортно!
Текстура: шампунь білого кольору з перламутровим відтінком 🤍, не надто густий і не надто рідкий. Відмічу, що дійсно добре піниться
Аромат: солодкий, фруктовий. Мені дійсно сподобався, адже залишає приємний аромат на волоссі. Тобто тут для мене однозначно плюс!
Ефективність: дійсно добре очищує шкіру голови, додає обʼєму. Після використання залишаються приємні відчуття (зволоження + очищення), немає ефекту обтяження 😍
Тривалість дії: у мене жирний тип шкіри голови, тому те, що волосся зранку другого дня після миття ще виглядає свіжим для мене це прям вау 🫶🏻
Склад: Виробник зазначає, що у складі є гіалуронова кислота та олія авокадо 🥑 і дійсно шампунь відповідає цьому, адже є ефект живлення і зволоження
Моя оцінка 10/10!
Вважаю, що ціна 300-400 грн за повнорозмірний варіант є дійсно обґрунтованою і я готова купувати його!
Можу щиро радити всім спробувати!
🥑Кондиціонер для зволоження та полегшення розчісування волосся Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner
Цей кондиціонер був представлений у трьох пакетиках по 10 мл
Трошки не зручно для користування, адже без ножиць не відкрити 🫠
Але якщо їхати в подорож, а місце обмежене, то хороший варіант
Текстура: жирненький по консистенції, білого кольору. Завдяки цій консистенції одного пакетику з 10 мл мені (власниці довгого густого волосся) вистачило на 2 використання 🥰
Аромат: ідентичний шампуню 😍
Ефективність: дійсно зволожує, живить
Склад: гіалуронова кислота, олія авокадо, екстракт розмарину, АЛЕ містить силікони ‼️(для мене це не проблема, але можливо хтось не використовує такі засоби, тому тут уважно)
Ціна: приблизно 300 грн - виправдана і навіть дуже бюджетна для такого засобу
Я дійсно задоволена, адже моє попалене і сухе волосся стало почуватися краще
Після тестування готова замовити всю цю лінійку на мейкап
🦋Кондиціонер для живлення та надання блиску волоссю відтінків шатен та темний блонд Matrix Total Results Brass Off Conditioner
Ще один кондиціонер 😃
Тут пакування було зручніше, ніж пакетик
Це була така туба (50 мл), дуже зручна о використанні
Текстура: більш рідка, ніж у попереднього кондиціонеру, колір фіолетовий
Аромат: більш парфумований, а не фруктовий. Не такий насичений
Цей кондиціонер має на меті нейтралізацію мідних/рудих відтінків
У мене русяве волосся, тому складно було оцінити цей ефект, якщо чесно
Волосся було злегка зволожене, але ефект зовсім не такий, як у попереднього кондиціонеру
Тобто засіб непоганий, але я б не придбала його
Цікаво буде почитати відгук від дівчат-володарок блонду
🥑 Мультифункціональна олійка-сироватка Matrix Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum
Одразу спойлер: моя нова любов 🫶🏻
Олійку було надано в баночці з піпеткою, якою дуже легко регулювати кількість продукту
Я дуже люблю використовувати олійки для волосся, маю багато їх в арсеналі, тому знаю скільки треба для мого волосся, щоб не було занадто
АЛЕ раджу бути уважними, тому що якщо додати забагато, волосся буде візуально жирним
Наприклад, я наношу його на руки (2-3 краплі) розтираю і далі втираю у волосся
Текстура: прозора олійка, ріденька
Аромат: як і шампунь, і кондиціонер цієї лінійки. Аромат стійкий 🤗
Ефект: миттєве розгладження волосся, дає волоссю здорового блиску
Волосся стає приємне на дотик, мʼяке та зволожене
Однозначно мій фаворит з цієї лінійки
Ціна: 450-500 грн - адекватна ціна, адже продукт дуже економний у використанні 🤭
🎀Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1 Matrix Miracle Creator
Враження як і від олійки 😍
Спрей зручний, мініатюрка 30 мл
Наносила його одразу на волосся, ефект миттєвий
Добре розгладжує волосся, помʼякшує
Аромат приємний, не такий насичений, як в олійки, але теж вау!
Також діє як термозахист, тому це окремий плюс
Відповідає всім характеристикам, які зазначає виробник
Однозначно замовлю повнорозмірний варіант 😉
До/Після
Перше фото "ДО"
Друге фото "ПІСЛЯ" - використавши шампунь, кондиціонер і олійку з лінійки Food for Soft + мультифункціональний спрей
*волосся я не випрямляла для наглядності!
Коментарі (0)