Оленка

Змиваємо макіяж повністю

Змиваємо макіяж повністю

Holika Holika Soda Pre Cleansing oil я купую кожного разу, коли є знижки. Бо не дивлячись на те, що її всього 150мл однієї баночки мені вистачає дуже надовго, приблизно на 2,5-3 місяці щоденного використання.

Мені подобається, що олійка змиває всю косметику, крім гелевих суперстійких олівців - але ббкреми, кремовий контур, туш, тіні кремові - запросто. Тут, визнаю, я лінивка і дуже не люблю міцелярну воду або макіяж очей знімати окремо. Мій формат - в душі кваць-кваць обличчя, потерла і змила, ще потім пінкою трошки - готово.

Holika Holika Soda Pre Cleansing oil не залишає жирності на обличчі, тому часто пінку не використовую.

Для наглядності підготувала для вас невеличке випробування гідрофільної олії - тут все найстійкіше, що у мене є олівці, туші, кремові тіні Мейбелін, матова помада, підводка. На іншому фото гарно видно, що лише після використання олії змито майже все, залишився лише гелевий олівчик Lamel, а він супер стійкий.

Тож Holika Holika Soda Pre Cleansing oil дуже раджу - гарно змиває макіяж, не залишає жирної плівки, не сушить шкіру. Дещо дорогувато, як на мій погляд - 600грн за 150мл, але часто бувають акції та знижки.

Змиваємо макіяж повністю
Змиваємо макіяж повністю
Змиваємо макіяж повністю