Mary Ost

RE.CARE | Очищаючий гель для обличчя

Привітик🫶🏼

Шкіра обличчя завжди заслуговує на особливий догляд, адже щоденні забруднення, стрес і зовнішні фактори негативно впливають на її стан. Нещодавно я відкрила для себе новий бренд функціональної косметики Re.Care, та познайомилась з його продукцією по догляду за обличчям. Тож, сьогодні хочу розказати про мій досвід використання очищаючого гелю для обличчя. Він не лише глибоко очищає, а й дарує свіжість і комфорт, що так потрібні моїй шкірі.

Об'єм: 200 мл.

Бренд: Re.Care

Вік: 18+

Призначення: відновлення, демакіяж, звуження пор, очищення, проти запалень

Тип: для всіх типів шкіри

Класифікація: професійна

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

СКЛАД

Aqua (Water), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Niacinamide, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Propylene Glycol, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Extract, PEG/PPG-120/10-Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Disodium EDTA, Ascorbyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal.

Кожен із компонентів гелю відіграє важливу роль у догляді за шкірою:

- Ніацинамід – цей інгредієнт відомий своїми заспокійливими та регулюючими властивостями. Він допомагає зменшувати запалення, сприяє зменшенню розмірів пор і покращує загальний тон шкіри.

- Пантенол – компонент, який активно зволожує шкіру, заспокоює подразнення та сприяє загоєнню дрібних пошкоджень. Він також допомагає зміцнити захисний бар'єр шкіри, що важливо для будь-якого типу дерми.

- Екстракт ламінарії – цей морський компонент багатий на мінерали та антиоксиданти, що допомагають захищати шкіру від стресів навколишнього середовища та підживлювати її корисними речовинами.

- Екстракт грейпфрута – природний антибактеріальний засіб, який допомагає боротися з висипаннями та освіжає шкіру. Його антисептичні властивості роблять цей екстракт чудовим для догляду за проблемною шкірою.

- Екстракт алое – це відомий зволожувальний і заспокійливий компонент, який заспокоює шкіру, знімає подразнення і допомагає відновлювати її після агресивного впливу навколишнього середовища та вирівняти, покращити тон.

Білий флакон з ніжними рожевими акцентами виглядає стильно та дорого. Завдяки зручному дозатору, використання засобу стає максимально комфортним і гігієнічним. Мені дуже подобається цей формат, адже він дозволяє точно відміряти потрібну кількість продукту, не розтрачаючи зайвого.

На етикетці є уся інформація про засіб та виробника.

Гель має легку, прозору консистенцію. Під час нанесення на шкіру він утворює ніжну пінку, яка дуже приємно контактує з обличчям. Засіб має невагомий свіжий косметичний аромат який дарує відчуття чистоти. Аромат не надто сильний і не залишається на шкірі після вмивання, що робить його ідеальним навіть для тих, хто не любить насичених запахів у косметиці.

Гель використовувати дуже просто: достатньо нанести невелику кількість на вологу шкіру, спінити й змити теплою водою. Я зазвичай використовую цей засіб вранці для свіжості та очищення від нічних забруднень і ввечері – для видалення залишків макіяжу та забруднень, які накопичуються протягом дня.

Я більше тижня використовую очищаючий гель від Re.Care, і можу сказати, що це один із найкращих засобів, які я пробувала останнім часом.

Засіб чудово справляється зі своєю задачею, м’яко, але ефективно очищуючи шкіру. Після вмивання не залишається відчуття стягнутості чи сухості, що важливо для мене, адже багато очищувальних засобів часто пересушують шкіру.

Шкіра після нього свіжа, чиста та зволожена. Тон став більш рівним. Навіть пори трохи звузилися, що не може не радувати.

По усім параметрам даний засіб підійшов для моєї шкіри і дбайливо доглядає за нею❤️