Viki-viktory

#testmakeupclub: тестуємо Matrix

#testmakeupclub: тестуємо Matrix

Тривалий час задаюся ціллю привести в порядок своє волосся. Уже отримую певні результати: змогла відростити довжину, якої ніколи не мала, відчутно оживила волосся. Проте ще роботи чимало: хотілося б попрацювати з пухнастістю та зволоженням.

Дано: маю нормальну шкіру голови, волосся натуральне, рідке і ненаповнене, ламке, хвилясте, з торчунами, часті випадіння.

Догляд: мию винятково шкіру голови, промиваю двічі, застосовую метод пре-пу, на ніч заплітаю косу, користуюся бавовняними або шовковими резинками.

Ось такий вигляд волосся ДО.

#testmakeupclub: тестуємо Matrix

Тривалий час дивилася на засоби від Matrix і планувала придбати, але (для себе неочікувано і дуже приємно - за це дякую Makeup🔥) виграла чудовий комплект догляду і одразу ж взялася тестувати. Що отримала в результаті 2 тижнів затесту:

Шампунь - Matrix Food For Soft Hydrating для інтенсивного зволоження волосся

Гарно промиває, не сушить, мию через день.

Кондиціонер для зволоження та полегшення розчісування волосся Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner. Тримала по 3-5 хвилин. Волосся стало розсипчастим, ніжним і слухняним.

Кондиціонер Matrix Total Brass Off з фіолетовим відтінком. Не побачила різниці.

Спрей Matrix 20 в 1 - про нього багато знала і читала, дуже хотіла спробувати.

Після спрею отримала шовковисте гарне волосся,

Мультифункціональна олійка-сироватка для волосся Matrix Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum - гіалуронова кислота, авокадо дають дуже класний результат, запобігають посіченості кінчиків, утримують вологу у волосині. Волосся, дякуючи їй, стало блискучим, красивим і оздоровилося (навіть за 2 тижні).

Результат - все про себе скаже фото😍 Впевнена, що це тільки початок і надалі волосся ще більше оживе

Дякую команді #Makeup за можливість тестувати круті засоби🏆