Алла

Те, що не купиш за гроші....

Чи знаєте ви як пахне мрія? Ось я точно знаю) Це аромат навіть має назву: Second Edition Gold від gallery

Ці парфуми мені подарував мій хлопець в 11 класі. Це був мій перший "дорослий" парфум, про який я так довго мріяла.

У ті дефіцитні 90-ті у нас не було нічого з косметичних виробів. Волосся ми крутили на пиво чи солодку воду, а мили яйцями, зуби чистили зубним порошком, а ось згорілий сірник дуже гарно чорнив брови)))

Щодо парфумів, то періодично якимось магічним чином у моєї мами з’являлися парфуми. Останні з тих, що я пам’ятаю, були Аріель від Дзінтарс. Але вони були просто пахучою водичкою порівняно із французьким парфумом, який був у моєї сусідки. Її батьки служили в Німецькій Демократичній Республіці і періодично привозили звідти всілякі дефіцити.

Я теж мріяла про французький парфум і моя мрія майже здійнилася. Чому майже? Та тому, що на свій день народження я отримала від свого хлопця просто фантастичні духи, але англійського виробництва.

Вони мали неймовірний східний аромат і такий шлейф, що речі пахли ним навіть після прання.

Звісно, я зберегла той флакон. Більше 30 років він зі мною, як пам’ять про те, що мрії таки здійснюються;)

А згадати про нього мене спонукав розкішний допис про вінтажні парфуми.

https://club.makeup.com.ua/post/51794/

Ось посилання

Щодо мого флакону, то, на жаль, я не маю про нього ніякої інформації, крім тої, що вказана на коробці та флаконі. До речі, аромат зберігся і досі, варто зняти кришечку флакона і я знову повертаюся подумки у зимовий вечір тридцятирічної давнини, коли його отримала.

Отже, це натуральний парфум з розпилювачем, не шкодить озоновому шару. Об’єм 25 мл. Виробник: Англія, Кнутсфорд, Чешир.

Я більше ніде не зустрічала схожого аромата. У когось є такий у колекції?

29 вересня, 2024
Алла
29 вересня, 2024