Каплун Эдуард

Matrix

Matrix

Спочатку я пройшов через допит менеджера по телефону, потім на мене чекало розчарування.

Перше розчарування коли я побачив нещасні пробники та тревел-формати більшості продуктів, а повнорозмірний варіант лише один. У мене густе і щільне волосся, тому особливо не вдалося протестувати всі ці продукти, тому що просто не вистачило.

Matrix
Matrix

Matrix Food For Soft Hydrating Shampoo

Друге розчарування - шампунь, який при першому митті голови взагалі не намилювався, а з другого разу більш-менш була піна, але погано розподілявся, і коли змивав його, то волосся залишалося липким.

Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner

Третє розчарування – кондиціонер, не сподобався. На волоссі утримував 10 хв, потім рясно змивав і все одно змивається не до кінця і відчуття на пальцях залишається неприємно жирним або силіконістим.

Matrix Total Results Brass Off Conditioner

Цей кондиціонер нічого не зробив з кольором мого волосся, але волосся після нього стало ніби невимитим і швидше почало жирніти, ніж зазвичай. Це третій продукт, який розчарував мене.

Matrix Miracle Creator

Спрей має дуже солодкий нудотний запах кокосу, який я терпіти не можу. Непоганий засіб, після якого волосся легше розчісується, але особисто для мене марне, тому я таким не користуюся.

Matrix Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum

Я думав що саме цей продукт мене найбільше розчарує. Єдиний повнорозмірний і який мені сподобався. Подібними засобами я раніше користувався, коли у мене була борода. Цей засіб не залишає волосся жирним, руки та одяг. Непогано пом'якшує та згладжує.

Всі ці засоби пахнуть чимось солодким, запах не дратує, окрім спрею, але згодом вивітрюється.

На фото до - мої вимите волосся звичним засобом, на фото після -використовував шампунь Food For Soft, кондиціонер той самий і масло для волосся.

Каплун Эдуард
3
Підписники
0