Шампунь "Еластичність та гладкість Кондиціонер "Еластичність й гладкість"
O'Shy Intense Ceramides & Keratin
Прекрасний бренд . Вже не вперше ознайомлена з їхньою продукцією . Що саме найголовніше кондиціонер і шампунь має вміст 500 мл і ціна дуже чудова для різного гаманця .
Цей шампунь став улюбленим для моєї доньки , з першого застосування вона сказала . Він так класно випрямляє волосся , і стає ніжним і шовковим після висушування.
Волосся моєї доньки- це моя біль . В неї дуже густе , довге волосся . Ще не прийшов той період що за волоссям треба доглядати , вічно воно заплутане і в різні сторони .
З цим засобами від Оʼshy тепер волосся шовковисте і не заплутане .
Особливості кондиціонера O’Shy Intense Ceramides & Keratin:
- містить кераміди, які відновлюють ліпідний шар волосся, забезпечують захист та зміцнення;
- до складу входить кератин, які проникає у волосся, відновлює його структуру, забезпечує гладкість;
- надає волоссю м’якість і блиск завдяки дії гідролізованого шовку;
- збагачений рослинними екстрактами такими як екстракт ліщини, авокадо, вечірньої примули, пшеничних зародків, хвоща, які збагачують волосся вітамінами та мінералами;
- захищає волосся від вільних радикалів та зовнішніх пошкоджень завдяки дії вітамінів та антиоксидантів (вітамін B6, C, E, ніацинамід та інші);
- дозатор-помпа забезпечує зручне та економне використання продукту;
- регулярне використання кондиціонера допомагає зменшити ламкість волосся, запобігти посіченню;
- завдяки кератину та іншим білкам, волосся стає еластичним, що дає змогу легше створювати зачіски.
Коментарі (0)