Missmili

Sister's Aroma

Sister's Aroma

🌱Такий семпл я придбала за 50 грн. Досвіду з брендом Sister's Aroma у мене ще не було, тому вирішила розпочати знайомство з їхньою парфумерією. Обрала для себе аромат, який найбільше сподобався за відгуками та пірамідою-Like Cannabis but not

Піраміда аромату:

Початкова нота: Бергамот

Нота серця: Ветівер

Кінцева нота: Амбра

🌱Аромат позиціонується як свіжий фужерний. З огляду на піраміду може скластися враження, що це простий і плоский аромат, але це не так. Мені він дуже сподобався. Це свіжий, зелений аромат, що пахне солодким бергамотом, пряним та димним ветівером і має м’яку мускусну нотку амбри яка гармонійно поєднує всі складові .

Sister's Aroma

🌱Звучить аромат ненав’язливо свіжо, але при цьому досить цікаво. Він грає, стаючи то більш трав’янистим, то пряним і дещо терпким, а іноді проскакує солодка нотка.

🌱Аромат унісекс — у ньому немає типових чоловічих або жіночих нот, він нейтральний, але прекрасно звучить як на жінці, так і на чоловікові.

🌱Щодо стійкості, читала, що вона мала, але не погоджуюсь. Для свіжого аромату стійкість доволі непогана — на собі відчуваю його приблизно 4 години. Шлейфу не помітила, це більш близький до шкіри аромат, який, тим не менш, проявляється протягом дня.