Вії під охороною: твій 24-годинний союзник
Туш, що не лише фарбує, а й дбає 🩷
Що спільного між погодою в тропіках і моїми віями? Правильно, обидва непередбачувані, якщо поруч немає туші Pastel Show Your Look Mascara. Знайшла я її випадково, і це була любов з першого мазка. Всі обіцянки на упаковці — ні, не казки. І тепер це моя таємна зброя, якою, зізнаюся, навіть ділитися не хочу!
Але ладно, для вас розкажу 😉
Унікальний дизайн — справжній арт-проєкт
Це ж треба було так вигадати! Пакування з набором наклейок. Тепер кожен може стати маленьким митцем і перетворити тюбик на витвір мистецтва. Захотіла я, наприклад, котика чи змію на флаконі – будь ласка! Тепер туш не лише для вій, але й для креативу. І так, чому би не прикрасити чехол від телефон? Виглядає, як новий після такого апгрейду.
Я кажу – візуальна насолода на всі 360°.
- Марафон стійкості: воді не по зубах"
Чи багато хто з нас стикався з ситуацією, коли туш починає пливти після дощу або сліз від романтичного фільму? Pastel Show Your Look Mascara каже «ні» будь-якій вологі. Вона залишиться на місці, хочеш плакати — плач, хочеш пірнати — пірнай. - "Об'єм, який захоплює"
Побачивши результат, ти подумаєш: «Це дійсно мої вії?». Кожна вія отримує окреме життя, стаючи об'ємнішою і довшою, наче хтось взяв і витягнув їх до неба. - "Колір чорніше ночі"
Цей насичений чорний колір робить погляд магнетичним, і хочеш ти чи ні, але всі будуть звертати увагу на твої очі. Вії не просто темні, вони мають ту глибину, яка додає драматизму кожному морганню.
- Збагачена, як салат з авокадо" Ця туш — не тільки про красу, але й про здоров'я. Формула містить корисні вітаміни, які живлять вії, роблячи їх сильнішими. Тож разом із гарним виглядом ти отримуєш ще й догляд, від якого твої вії дякуватимуть.
- "Ніжність для чутливих очей" Якщо ти власниця чутливих очей, і після кожної нової туші в тебе було відчуття піщаних бур у повіках, то забудь про це з Pastel. Тут жодних парабенів і тільки турбота для найвибагливіших очей.
🖤
З першого погляду і до останнього штриха я була підкорена. Водостійкість — супер. Об'єм — на рівні зірок. А той момент, коли ти розумієш, що твої вії не просто нафарбовані, а ще й доглянуті — це абсолютний бонус!
Коментарі (0)