Soika PRO: Твій рятувальний круг д ля волосся
Термозахист, що пахне як щось із космосу 🔭
Якщо ти досі вважаєш, що твоє волосся бездоганне без термозахисту, то ми з тобою на різних планетах. Але не хвилюйся, я знайшла рішення – спрей Soika PRO Thermo Mist. Його не тільки треба використовувати, щоб уникнути перетворення волосся на солому після кожного укладання, а й заради аромату! Такого космічного запаху я ще не зустрічала. Як тільки відкриваєш флакон, з'являється відчуття, ніби ти стоїш на іншій планеті, оточена квітами й свіжістю.
Як використовувати
Перед тим як запустити космічний корабель... тобто, прасочку чи фен, добре струсни флакон і рівномірно розпили спрей на сухе або вологе волосся. З відстані 20-30 см, не більше, щоб кожна волосинка отримала свою порцію захисту. І пам’ятай: сонце та гарячі прилади більше не страшні!
- Тепло? Я тебе не боюсь"
Найважливіше – це термозахист до 230°C. Від фена до прасочки, твоє волосся може спати спокійно, навіть якщо ти не перестаєш його укладати. - "Сонце, якого не боїшся"
Цей спрей оснащений SPF 20, так що навіть на пляжі твої локони не перетворяться на вигоріле сіно. Сонце – нам більше не ворог! - "Вода не пройде"
А ще він захищає від хлорованої води. Так що після басейну або просто душу твоє волосся залишається сяючим і здоровим. - "Міцність і блиск на довго"
З гідролізованим кератином і гіалуроновою кислотою, кожна волосинка отримує заряд енергії та вологості. Результат? Волосся блищить, наче дзеркало, і при цьому легке, як повітря. - "Вітамінна бомба"
Ламінарія та інші корисні інгредієнти не просто захищають, вони зміцнюють твоє волосся від коренів до кінчиків. Так що забудь про ламкість і посічені кінчики.
Це було кохання з першого розпилення. Я вже не уявляю свого життя без Soika PRO. Не лише тому, що він реально працює, а й тому, що кожен раз, коли я його використовую, відчуваю, що мандрую в космосі завдяки аромату. Волосся здорове, блискуче, а головне – захищене. Тож тепер я можу займатись своїм щоденним укладанням, не хвилюючись про наслідки.
Коментарі (0)