Zera Khaibulaeva

Натуральні дезодоранти від Weleda

Натуральні дезодоранти від Weleda

Який з трьох став моїм фаворитом -розповім детальніше.

По- перше, дякую MakeupClub за цей чудовий подарунок, я тестувала їх майже два тижні і тепер розповім детальніше.

Я фанат бренду Weleda, бо їх натуральні засоби дійсно чудові, я обожнюю їх поживні крема, а от тоніку для волосся з розмарином готова співати оди, бо користуюсь ним і бачу покращення росту волосся.

Дезодоранти-стіки на 100 % натуральні і не мають у складі алюмінію та спирту. Ці дезодоранти унісекс, тож підійдуть і для жінок і для чоловіків.

Дезодоранти мають картонну упаковку, поверх якої є наліпка з перекладом, яка слугує і захистом перед відкриттям.

Після відкриття дезодорант , нажаль, не може плотно закриватись, адже картонна упаковка не має фіксації ( для домашнього використання це не проблема, а от в сумці дезодорант може сам відкритись).

Також хочу попередити, що натуральні дезодоранти дуже відрізняються від дезодорантів з мас маркету, які зазвичай, мають гарний аромат, але мають не дуже хороший склад, які блокують роботу сальних залоз.

Натуральні дезодоранти від Weleda
Натуральні дезодоранти від Weleda
Натуральні дезодоранти від Weleda

Weleda Deodorant Stick Sensitive

Це дезодорант для чутливої шкіри.

Він мій фаворит з трійці, тому розповім про нього і першим.

Ніжно-рожеве упакування, легкий приємний натуральний аромат ( не лякайтесь аромату при відкритті, формула має натуральний склад і в закритій упаковці спочатку пахне соняшниковою олією, яка є у складі, але вже після відкриття,стік змінив свій запах, через день дезодорант вже має ніжний легкий приємний, ненавʼязливий аромат).

Протягом дня дезодорант гарно захищає від запаху поту, але він не блокує саме виділення поту, а усуває його запах. Я маю сильне потовиділення, це моя індивідуальна особливість, тому протягом дня можу поновити дезодорант для кращої дії і мої пахви, нажаль, бувають мокрі під час активного руху(а я люблю швидко ходити).

Для людей з меншим потовиділенням і спокійним ритмом життя він буде мати однозначно кращу дію.

Стік твердий, тримає форму, за час використання не ламався.

Моя оцінка 9/10, мені трохи не вистачило захисту.

Дезодорант Weleda Deodorant Stick Citrus-Bergamot має приємний цитрусовий аромат, який дуже довподоби моїй дитині. Відчуваються натуральні компоненти у складі та ефірні олії, але під час активного руху, знову ж таки, моя особливість , я відчуваю активно аромат ефірних олій, тому попередній варіант мені підійшов більше.

З дезодорантом Weleda Deodorant Stick Eucalyptus-Peppermint в мене такі самі відносини, як з попереднім-він гарно пахне у стінку мʼятою та евкаліптом, а от на моїй шкірі знову ж таки ефірні олії сильно відчуваються.

Ці натуральні дезодоранти мені чудово підійдуть на холодний період, щоб дати шкірі та залозам відпочити від агресивних засобів з алюмінієм та спиртом.