SOIKA PRO | Ефект сну на шовковій наволочці за 10 секунд
Експрес-еліксир для волосся "Дзеркальна вода" реконструкція та зволоження Soika PRO
Як же я втомилася чекати чогось нового для волосся! Часом мені навіть стало здаватися, що після ламінування та ботоксу для волосся технології тупцюють на місці, вигадуючи нові назви старим процедурам.
І ось нарешті сталося. Побачивши цей еліксир відразу вирішила його протестувати на своєму волоссі і хочу поділитись враженнями))
✔️ ОФОРМЛЕННЯ
Буду короткою:
Пляшечка об'ємом 200 мл
На одній із сторін нанесено розмітку, щоб було зручніше орієнтуватися, відмірюючи по 10-20 мл, необхідні для однієї процедури.
Вдалий кінчик, за допомогою якого зручно наносити еліксир на волосся, не боячись переборщити. Єдине – стежте за ковпачком. Він настільки маленький, що можна і не знайти, впустивши.
✔️ АРОМАТ
Еліксир від бренду Soika Pro пахне дуже приємно. І тут я навіть змогла вловити основну ноту однозначно – це пудрові квіти. Це для мене безперечний плюс.
Після того, як водичка змита і волосся висушене, запах залишається.
✔️ КОНСИСТЕНЦІЯ
Водічка як вона є. Щоправда, із запахом і трішки липкувата. Тільки це дозволяє не переплутати зі звичайною водою.
✔️ ВИТРАТА
Цей еліксир мега-економічний продукт! Я лила щедро, дуже щедро, намагаючись вилити всі 10 рекомендованих виробником мілілітрів за раз))
Навіть якщо виходити з офіційної розмітки, зробленої на флакончику виробником, для волосся середньої густоти флакона повинно вистачити не менше, ніж на 25 застосувань. А з огляду на витрату, ціна виявляється дуже бюджетною.
✔️ СКЛАД
Propylene Glycol, Water/Aqua, Alcohol Denat, Myristyl Alcohol, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Cetrimonium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Keratin, Chitosan PCA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Fragrance/Parfum.
Перші рядки складу однакові всім ламеллярных вод та еліксирів. І, виходячи зі своїх вражень, можу припустити, що головну роль тут грає один із найвідоміших зволожувачів – пропілен гліколь.
✔️ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ
Наношу на вимите підсушене рушником волосся рекомендовану порцію - 20 мл. Прочесую, масажую і тут же змиваю. У мене це займає 1-2 хв, хоч виробник і пише тримати 10 секунд.
✔️ ЧИ ПОТРІБНІ МАСКИ І КОНДИЦІЮВАННЯ
У цьому і полягає вся фішка – еліксир замінює будь-які бальзами та кондиціонери. Волосся після використання розплутане без силікону та обтяження, кутикула закрита, а значить ніякого подальшого догляду не потрібно.
АЛЕ комбінація шампунь - еліксир досить гарна своєю простотою, швидкістю і результатом на виході. Однак після додаткового догляду еліксир працює ще краще.
Мені подобається використовувати цей еліксир з базовим доглядом шампунь+бальзам від бренду Soika.
Про шампунь та бальзам я писала вже раніше:
https://club.makeup.com.ua/post/51761/
Які якісні зміни я побачила:
- Легкість. Те саме почуття, якого мені часом так запекло не вистачає. Особливо в спеку, коли навіть звичайного кондиціонера здається занадто багато))
- Волосся стає легким, розсипчастим, і ні грама обтяження.
- Накопичувального ефекту немає
У чому унікальність Експрес-еліксиру особисто для мене?
УВАГА НА КІНЧИКИ!
Порівнюючи стан кінчиків після еліксиру та інших засобів, я зрозуміла, у чому його перевага.
Його унікальна властивість - наводити кінчики практично в ідеальний стан!
Неслухняні кінчики навіть після свіжої стрижки. Іноді ця проблема у мене стоїть дуже гостро, і ніякі засоби не можуть упоратися. Цій водичці це вдається на раз-два. М'які, живі та рухливі кінчики волосся.
Особисто я могла б прирівняти ефект після Експрес-еліксиру сну на шовковій наволочці. Все ті ж переваги: волосся дбайливо розплутане без застосування силіконів, має м'який сатиновий блиск.
Насамкінець хочеться сказати, що після різних використаних шампунів ефект буде різним. Незмінно в моєму випадку лише одне – кінчики в ідеальному стані.
✔️ ПІДСУМКИ
Крім того, що я в захваті, мені додати нічого. Нарешті я знайшла продукт, який можу використовувати в перервах між важкою артилерією, не переживаючи переживити і обтяжити своє тонке волосся.
Принципово новий продукт для догляду за волоссям, який, я впевнена, у багатьох міцно та надовго оселиться на поличках. Однозначний хіт))
Коментарі (0)