HYDRASENCE

Рівні пористості волосся

Рівні пористості волосся

Минулого тижня у нашому відео ми розповідали, як визначити пористість вашого волосся. Дякуємо всім, хто приєднався до експерименту — ми отримали безліч відгуків! Сьогодні поговоримо про те, як правильно доглядати за кожним типом волосся залежно від його пористості.

Якщо ваше волосся залишилося на поверхні води під час тесту — вітаємо, у вас волосся з низькою пористістю! Воно зазвичай рівне, природно блискуче і гладеньке на дотик. Такий тип волосся має свої плюси: воно більш стійке до пошкоджень, таких як тертя від резинки або плетіння косичок. Але є і нюанс — укладки на такому волоссі тримаються погано. Часто доводиться використовувати стайлінгові засоби з сильною фіксацією, що може призвести до того, що волосся стане важким і швидше забрудниться біля коренів.

Що робити? У догляді за таким волоссям важливо не переобтяжувати його. Вибирайте легкі зволожувальні засоби: кондиціонери, незмивні сироватки та маски для кінчиків. Важливо не перестаратися, щоб не отримати ефект жирного та несвіжого волосся.

Щодо укладки, ми радимо спробувати Моделюючий сольовий спрей для волосся Hydrasence Sea Salt Hair Spray 2-в-1. Це не тільки ефективний засіб для створення легкої текстури та об'єму, але й корисний для волосся завдяки зволожувальному комплексу. Тож тепер ви можете створювати укладки без зайвої ваги та шкоди для здоров'я волосся!

Якщо під час тесту ваше волосся занурилося лише до середини склянки з водою, це означає, що у вас волосся середньої пористості. Такий тип волосся має свої переваги: воно чудово піддається укладці, дозволяє робити складні зачіски з чіткими локонами, і вам не потрібно використовувати засоби сильної фіксації. Ви, напевно, помічали, що кінчики доводиться частіше підстригати, а волосся може ламатися по довжині. Крім того, у вологу погоду воно починає неконтрольовано завиватися та пушитися.

Що робити? Для догляду за волоссям середньої пористості рекомендуємо використовувати зволожувальні маски на основі протеїнів, які допомагають відновити структуру волосся і "закрити" лусочки, що стають причиною ламкості. Особливу увагу варто приділити кінчикам: використовуйте олійки (наприклад, авокадо або арганову), щоб попередити посічення. Зменшіть механічний вплив на волосся — використання утюжків, плойок і фенів краще звести до мінімуму або ж завжди застосовуйте термозахисні спреї, які захищають волосся від пошкоджень при високих температурах.

Для щоденного догляду за середньо пористим волоссям чудово підійде Розмариновий спрей-стимулятор росту волосся 3-в-1 Hydrasence Rosemary Water Toner. Його можна наносити як на корені, так і по довжині волосся. Спрей не тільки прискорює ріст волосся, але й відновлює його завдяки вмісту екстракту грейпфрута. Це дієвий засіб для здоров'я та краси вашого волосся.

Якщо ваше волосся опустилося на дно склянки під час тесту, у вас високопористе волосся. Такий тип часто зустрічається у дівчат із кучерями або у тих, хто мав досвід невдалого фарбування чи травматичних укладок, таких як афро-косички, вплетення канекалону або щоденні вирівнювання. Волосся з високою пористістю зазвичай жорстке на дотик, схильне до сильного пушіння та швидко забруднюється. Але є і хороші новини — таке волосся чудово вбирає всі корисні компоненти, оскільки потребує інтенсивного відновлення.

Що робити? Для цього типу волосся рекомендуємо використовувати живильні та зволожувальні маски, які допоможуть відновити його структуру і зробити більш м’яким на дотик. Варто мінімізувати травматичні процедури — відмовтеся від агресивних укладок або хоча б скоротіть їх кількість. Обов’язково приділяйте увагу кінчикам, щоб попередити посічення. Для легких укладок спробуйте пляжні локони, які легко зробити за допомогою сольового спрею. Це не тільки виглядає стильно, але й не пошкоджує волосся.

А щоб швидше відновити довжину та об’єм після невдалих експериментів із волоссям, додайте до свого догляду Розмаринову сироватку для стимуляції росту волосся 4-в-1 Hydrasence Multi Vitamin Serum. Ця сироватка прискорить ріст волосся, "розбудить" сплячі волосяні фолікули та допоможе зробити ваше волосся густішим, зберігаючи оптимальну довжину навіть при частому підстриганні посічених кінчиків.