Засіб від натертостей шкіри ніг Shelly
Стік для ніг
Довго заглядалась на цього міні-помічника і з приходом холодів, коли я переходжу на жорстке аутдорне взуття, питання натирання ніг взуттям стало надзвичайно актуальним. Було вирішено спробувати (гірше ж точно не стане 😎)
Про засіб
Він створює на поверхні епідермісу захисну плівку, яка миттєво зменшує тертя, перешкоджаючи появі ран і мозолів. Це відбувається за рахунок бджолиного воску в складі, який чинить пом'якшувальну й протизапальну дії, що сприяє швидкому загоєнню і регенерації клітин.
Не знаю чи можна називати його рідким пластирем. оскільки він взагалі не відчутний на шкірі, але працює він дуже подібно.
Які ж особливості засобу Shelly Professional Care:
🔵захищає вразливі місця від ушкоджень;
🔵активізує регенерацію клітин і загоєння ушкоджень;
🔵не залишає слідів і слизького фінішу;
🔵 безбарвний і непомітний на шкірі;
🔵 містить антиоксиданти й протизапальні компоненти;
🔵 стимулює вироблення колагену для кращої пружності епідермісу;
🔵 захищає шкірний покрив від несприятливих впливів середовища.
Мені дуже подобається таке стильне та лаконічне пакування, роликом додаєш собі необхіду кількість засобу і точно з ним не переборщиш. Він такий мініатюрний, що ти навіть не відчуваєш його присутність в своїй косметичці.
Затест
Майже все моє взуття на холодні пори року це трекінгові кросівки, відповідно воно має дуже жорстку твердцу підошву, тверду п'яту та захисний носок і щоб я не робила -перше взування завжди закінчується мозолями. Але цього разу обійшлось 🔥 так, шкіра почервоніла, що прекрасно передає фото (але там і не реально не почервоніти від такого тиску та тертя), але ж мозоля водянистого нема! Мій висновок - для мене це просто топ на міжсезоння, коли змінюєш взуття. А для людей, які влітку носять "цивільне" взуття, а не трекінгові сандалі як я, це також буде незамінна виручалочка.
Тепер я називаю його sos-stick - нанесла на суху шкіру та пішла жити це життя 😎
Коментарі (0)