Мисткиня🎨

Рятівник від болю в горлі

Рятівник від болю в горлі

Вітання, паняночки!

Осінь - хоч і красива, але підступна пора року. Із настанням холодів можуть проявлятися різні негаразди зі здоров'ям у вигляді застуди, що супроводжується болем у горлі. Тому для подібних випадків Гортанний спрей Бактероцид з хлорофіліптом від Еліксир завжди є в домашній аптечці. Це безпечний антисептичний засіб для догляду за порожниною рота.

Маленька пляшечка об'ємом 50 мл має довгий "носик" для більш зручного і точного розпилення. Додатково упакована у картонну коробочку. Має прриємний содко-трав'яний смак. Рідина характерного для хлорофіліпту зеленуватого кольору.

Склад:

Вода очищена, екстракт хлорофіліпту 10%, лимонна кислота, сахаринат натрію, бензоат натрію, сорбат калію.

Головна діюча речовина - хлорофіліпт - це потужний протимікробний, протизапальний засіб, що отримують із листя евкаліпта. Хлорофіли евкаліпта обумовлюють антисептичні властивості. Незаперечною перевагою хлорофілів є їх активність у відношенні бактерій, стійких до антибіотиків, а також здатність знижувати резистентність мікроорганізмів до інших протимікробних препаратів. Тому досить часто в подібних випадках розчин хлорофіліпту рекомендують поєднувати з антибіотиками для посилення дії останніх.

Особливості гортанного спрею «Бактероцид» з хлорофіліптом від виробника:
- ефективно доглядає за порожниною рота, яснами і горлом;
- має протизапальну та протимікробну дію;
- натуральний безпечний склад;
- підсилює дію антибіотиків;
- містить суміш хлорофілів з евкаліптового листя;
- сприяє швидкому одужанню;
- знімає біль і неприємні відчуття в горлі.

Спосіб використання: слід застосовувати місцево, перед розпиленням зробити 2-3 ковтки води. Розпилювати в порожнину рота 1-2 секунди, зрошення проводиться 3-4 рази на добу. Тривалість застосування становить 5 днів.

Застосовую його при перших ознаках застуди. Бактероцид із хлорофіліптом ефективно справляється не тільки з болем у горлі, а й із стоматитом також.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Рятівник від болю в горлі