Мисткиня🎨

Сила моря в одному пшику

Сила моря в одному пшику

Вітання, паняночки!

Коли трапляється нежить у доньки ми використовуємо Назальний спрей Бактероцид з морською сіллю від Еліксир. Цей засіб сторений для промивання, зволоження та очищення слизової оболонки порожни носа.

Упакований у фірмову картонну коробочку. Пластиковий флакончик оснащений розприскувачем, носик якого надійно захищений від забруднень прозорим ковпачком. Об'єм 50 мл.

Склад:

Вода очищена, морська сіль (0,65 г), бензоат натрію. 1мл розчину містить 9 мг морської солі.

Найголовніше - не має жодних барвників та консервантів!

Морська сіль, основна діюча речовина, збагачує воду корисними мікроелементами, такими як: йод, калій, магній, натрій, кальцій, марганець, фосфор, залізо, нікель, мідь, кисень, азот, неон, гелій та інші. Так морська вода має подібний склад з усіма рідинами організму. Ось чому її часто використовують для промивання носа, а при правильній пропорції не викликає роздратування або сухості слизової.

Особливості назального спрею від виробника:

- має зволожуючу дію;
- сприяє очищенню носової порожнини;
- попереджає дегідратацію та сухість;
- знімає набряклість та закладеність;
- насичує необхідними мікроелементами.

Спосіб використання: Застосовувати в носові ходи дорослим та дітям старше 3 років. Від 3 до 7 років: 1-2 вприскування в кожну ніздрю 1-3 рази в день; від 8 до 16 років: 2 вприскування в кожну ніздрю 2-4 рази в день; дорослим: 2-3 вприскування в кожну ніздрю 3-5 разів в день. Вприскування в лівий носовий отвір необхідно проводити, нахилившиголову праворуч та навпаки – в правий носовий отвір, нахиливши голову ліворуч.

Простий, але дієвий засіб, який підходить як дорослим, так і дітям від 3-ох років.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Сила моря в одному пшику