ANN_DI

Thermo Spray Soika – твій новий термозахисний супергерой!

Thermo Spray Soika – твій новий термозахисний супергерой!

Коли ви сушите волосся феном або крутите його на плойку, волосся буквально страждає. Але саме тоді на арену виходить Thermo Spray від Soika, як супергерой у флаконі. Спершу я сумнівалася: "Та що цей спрей може змінити?" Але, як з'ясувалося, він може врятувати волосся від високих температур і додати йому неймовірної гладкості. Якщо чесно, я й забула, як це — не боротися з електризацією та плутанням пасм.

Мені подобається, що спрей наноситься легко й рівномірно. Його не потрібно якось особливо втирати чи працювати з ним як алхімік. Просто кілька пшиків — і волосся готове до стайлінгу. До речі, не переживайте, що локони стануть важкими: з Thermo Spray Soika волосся залишиться таким же легким, але стане значно слухнянішим

• Вітамінний заряд для волосся — біотин, ретинол, вітаміни Е і B — це не просто захист, а справжнє живлення для кожної пасми.
  • Гладкість без обтяження — волосся після укладання не нагадує важкі локони, як після вологого дня. Залишається легким і "повітряним".
  • Антистатичний ефект — моє волосся нарешті не піднімається вгору, як після електрошоку.
  • Захист кольору та блиску — фарбоване волосся тепер виглядає так, ніби я тільки-но вийшла з салону. Колір не тьмяніє, а блиск… ах цей блиск!
  • Відновлення структури — навіть коли моє волосся здається втратило надію, цей спрей дає йому шанс на реабілітацію.

Спочатку я була просто приємно здивована, але з кожним наступним використанням переконувалася: Thermo Spray — це справжній рятівник. Не лише захищає від високих температур, а й робить волосся таким гладким і блискучим, що хочеться щодня крутитися перед дзеркалом.