WeismannK

Огляд на ессенції Mixsoon

Почну з моєї улюбленої

MIXSOON Galactomyces Ferment Essence 

Концентрована есенція з фільтратом ферментованих дріжджів Galactomyces. Вона має легку водянисту консистенцію і чудово підходить для заспокоєння подразнень та зменшення запалень. Фільтрат ефективно заспокоює та бореться з акне, а також глибоко зволожує шкіру. Продукт веганський.

Для мене вона як аналог ніацинамиду, працює так само, але менш агресивна. Використовую на ранок. Текстура води, не липка. Лікує потроху прищи, в головне, з нею пройшли мої підшкірники на вилицях. Це моя найбільша проблема.

В складі лише галактомісіс та гліцерин.

Наступною буде варіант для сухої та вікової шкіри.

Bifida Ferment Essence

Концентрована есенція з пробіотиком із бактерій Bifida. Вона підтримує належне функціонування мікробіому та зміцнює захисний бар'єр. Есенція також зменшує ознаки старіння, має протизапальну та регенерувальну дію. Вона оновлює шкіру та покращує її вигляд і стан. 

Текстура води, склад всього з чотирьох інгредієнтів. Трохи не мій варіант, бо в мене жирна шкіра. Але ця ессенція також чудова

Тепер класична з центелою. Має дуже миле пакування🐻

Soondy Centella Asiatica Essence

Заспокоює подразнення і почервоніння, зменшує реактивність шкіри. Також вона надає протизапальну та регенерувальну дію. Чудово підходить для шкіри з акне, сприяючи загоєнню недоліків і оновленню пошкодженого епідермісу. Есенцію можна використовувати для всіх типів шкіри, включаючи чутливу, подразнену та проблемну.

Чудовий варіант для чутливої та шкіри з акне. Склад з трьох інгредієнтів.

Загалом я фанатка бренду і хочу спробувати всі їх продукти. Мені імпонує мінімалістична ідея бренду. Всі засоби мають короткий простий склад з одним ключовим інгредієнтом. Такий варіант точно не викличе в мене алергію. Ну і гарні мінімалістичні баночки.

Cruelty free та vegan

02 жовтня, 2024
WeismannK
02 жовтня, 2024