getejra

Милко від Piel Cosmetics

Милко від Piel Cosmetics

В наші часи ковідів та різних мутованих вірусів антибактеріальне мило – це найпростіший спосіб вберегти себе від неприємних наслідків. от і я вперше вирішила спробувати такий формат, хоча більше мене спокусила гілауронка в складі - я ще ніколи не зустрічала рідкого мила для рук з такими складовими. Ну і звичайно те, що це український виробник! я обожнюю підтримувати вітчизняне, тим більше що зараз воно не те що не уступає в якості, а навіть перевершує багато закордонних зразків!

Що ж нам обіцяє виробник:

💚Ефективно видаляє будь-які забруднення, зокрема, знищує шкідливі бактерії та грибки;

💚Якісно зволожує шкіру, тому після миття не виникає відчуття сухості і стягнутості, немає подразнення чи лущення;

💚Захищає від впливу хлорованої води, поверхнево-активних речовин та інших зовнішніх чинників, які призводять до зневоднення шкіри і подразнення.

Склад цілком безпечний та потужний:

AQUA, SODIUM MYRETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERYL OLEATE, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE , PIROCTONE OLAMINE, , ARGENTUM  COLLOIDALE, SODIUM HYALURONATE, POLYSORBATE 20, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, DISODIUM EDTA,  CITRIC ACID,PARFUM, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE

Пакування доволі просте, але відчувається продуманість кожної лінії та кольору: пластиковий прозорий флакон, об'ємом 500 мл, дозатор-помпа білого кольору.

Милко від Piel Cosmetics
Милко від Piel Cosmetics

Перше, що хочу відмітити - це аромат. Я обожнюю такий свіжий та ненав'язливий аромат цитрусових, мені навіть схоже на якийсь нішевий парфум! Друге - це дизайн: він наче простий та лаконічний, але відчувається продуманість та стиль, і він ідеально вписується в мою ванну по кольоровій гаммі 💚 Третє: це зручний комфортний дозатор, який за одне натискання видає необхідну кількість засобу.

Основні активні компоненти:

💚 Octopirox (піроктон оламін) надає потужну протигрибкову і антибактеріальну дію.

💚 Вітамін Е має потужну антиоксидантну дію, омолоджує, підвищує тонус і еластичність.

💚 Гіалуронова кислота миттєво зволожує, розгладжує і підтягує.

💚 Наносрібло має протизапальну і антибактеріальну дію. Сприяє швидкому загоєнню ран та тріщин.

Хочу відмітити, що це милко не з дешевих задоволень, проте воно вартує того: шкіра м’яка, не пересушена та доглянута. А ще, якщо ловити його по знижках (як от зараз) -то цілком достойна ціна за таку чудову якість.