Barbers | Брутальний шампунь для любителів лісів.
Barbers New York Premium Shampoo
Іноді засоби для догляду повинні відображати суть, не дарма чоловічі шампуні у зазвичай з ароматом каменю або лави або назви великих міст. Навряд чи брутальний чоловік митиме волосся чимось пахучим трояндами. Мій чоловік любить пробіжки між вуличками міста, це його стихія. Тому назва шампуню New York була дуже доречною!
Трохи інформації:
"Шампунь для чоловіків українського бренда Barbers швидко і делікатно усуває забруднення, відновлює оптимальний водно-ліпідний баланс, запобігає випаданню локонів і появі лупи."
Флакон виконаний із темної пластмаси зі зручним дозатором. Дизайн не підкачав, сама брутальність. Дуже стильний та навіть елегантний.
Склад та активні компоненти:
- кофеїн - зміцнює волосся від коріння до кінчиків.
- екстракт лепехи - дарує еластичність і здорове сяйво.
- женьшень і ромашка - покращує обмін речовин шкіри голови і забезпечують харчування волосся зсередини.
- лагідні компоненти не дратують шкіру голови, заряджаю енергією та дарують приємні відчуття свіжості.
Спосіб застосування:
Зверну увагу, що можна використовувати як гель для душу. Для мого чоловіка це просто ідеально. Він, звичайно, і без усіх написів так робить)))
Дуже зручний дозатор. Без зусиль натискається, не потрібно нічого колупати мокрими руками в спробах відколупати кришку. Шампунь не проливається та зберігає аромат.
Шампунь прозорий, гелеподібний. Має освіжаючий аромат деревними та цитрусовими нотками. Піниться легко і рясно. Шампунь добре промив волосся, зробив його м'яким і гладким. Не викликав сухості чи подразнень. Волосся залишається чистим кілька днів.
Ну звичайно, не скористатися ним було б для мене злочином. Так-так, чоловічі шампуні не підходять для регулярного використання у жінок, у нас волосся тонше, а шкіра ніжніше ... але пару разів то можна спробувати, я теж New York люблю)) Волосся і правда стало слухняним і шовковистим, розчісувалось легко. Ефект мені сподобався. Але за відчуттями для мене все ж таки агресивний, тому залишу його чоловікові (але іноді крастиму...)
Шампунь стане чудовим подарунком другій половинці або родичу, чоловік схвалив та 5 зірок поставити дозволив.
Коментарі (0)