getejra

Мій новий і вже залюблений крем для рук з лавандою

Я вже в викидушках писала, що замінила попередні кремчики на лавандовий від Лунниці. Просто не могла пройти повз цей український бренд натуральної косметики, оскільки я обожнюю все, що пов’язане з місяцем🌙, натуральністю та лавандою💜)

Туба з м'якого пластику об’ємом 50 мл, з приємним дизайном кольору основного продукту - лаванди. На тубі є вся необхідна інформація: опис продукту, інформація про виробника, термін придатності. Бачимо, що термін придатності закритого продукту складає 12 місяців, відкритого - 6 місяців, також вказано ISO 22716, згідно якого виготовлена продукція. Гвинтова пластикова кришка, присутня захисна мембранна плівка і мені дуже подобається, що вона має два «вушка» - надзвичайно зручно її знімати без жодної додаткової допомоги у вигляді ножиць, голок, кусачок) Отвір – дозатор невеликого розміру, що дозволяє брати крем досить економно.

Aqua, Sweet Almond (prunus Dulcis) Oil, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii (shea Butter) Oil, Lecitin, Panthenol, Tocopherol Acetate, Sorbitol, Hamamelis Virginiana (witch Hazel) Leaf Extract, Glyceril Linoleate, Diatomaceous Earth, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Edta, Glyceryl Caprilate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Citrate, Parfum

Як бачимо по аналізу склад чудовий та максимально натуральний.

Крем не тестується на тваринах, що для мене дуже важливо!

текстура крему легка, вбирається швидко не залишає відчуття жирності рук. Можу сказати, що після нанесення крему шкіра рук дуже приємна, ніжна, оксамитова. Крем чудово зволожує, живить та пом'якшує шкіру рук. Ніжний аромат лаванди зберігається досить тривалий час на руках. З лущенням крем справляється на відмінно.

💜Приємний не різкий аромат лаванди, ніби понюхав букетик квітів

💜Ніжний дизайн упаковки;

💜Об'єм упаковки – дуже зручний формат в 50 мл;

💜Виготовлено за ISO;

💜Не тестується на тваринах;

💜Легко розподіляється по шкірі рук;

💜Швидко вбирається;

💜Живить шкіру рук та пом'якшує шкіру рук;

💜Захищає від сухості;

💜Після вбирання не залишає жирного блиску;

💜Після вбирання немає відчуття стягнутості та плівки;

💜Доволі бюджетна вартість як для такого складу.

Наступного разу планую взяти з вишневим ароматом🍒.

Про гідролат від цього бренду також з лавандою можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/53238/