September Favorites
Улюблені засоби вересня 🍂
Всі ми вже зустріли жовтень, тому саме час обрати улюблені доглядові та декоративні засоби💓
Починаємо))
1. Крем для рук Sue Essentials "Солодке манго" одразу не до кінця зрозуміла цей аромат, але з приходом прохолоди він розкрився для мене по новому: теплий, зрілий, соковитий, солодкий манго 🥭 зігрітий сонечком - дарує гарний настрій, забирає в свої теплі обійми. А текстура крему легко тане на шкірі і не залишає жодного шансу на сухість.
Детальніше про цей крем:
2. Avenue des Parfums: Warm Alicante та Sweet Amsterdam 🌿 Семпли цих парфумів я використала майже до останньої краплі і вже замовила великий флакон🥰 Поставила відпочити після дороги і буду обливатись😅
Детальніше про ці аромати за посиланням:
3. Крем під очі від темних кіл і набряків з кофеїном Sane Niacinamide + Caffeine 1.5% Energizing Eye Cream чудове зволоження шкіри навколо очей, приємна кремова текстура, достатнє зволоження та відпочивші оченята😍 обов'язково повторю.
Детальніше про крем:
https://club.makeup.com.ua/post/48969/
4. Блиски для губ Lamel Dazzle Glow у відті нках 402 та 405 глянцевий блиск, зволоженні губи, чудові відтінки. Дуже приємна текстура, не скатуються в білу полоску, рекомендасьйон🫶
5. Спрей-автозасмага для обличчя Joko Blend Self Tanning Spray - чудова підтримка обличчя в відпочившому образі)) Дарує приємний, легкий тон засмаги, нарешті восени і взимку я не бліда поганка😅
Детальніше про цей спрей:
6. Дезодорант для чутливої шкіри Weleda - дезодоранти цього бренду стали для мене справжнім відкриттям. Приємна текстура, екологічна упаковка та натуральний склад. Рекомендую 💓
Ці засоби стали для мене улюбленими у вересні, дарували мені гарний настрій, чудовий догляд і радували своїм пакуванням☺️
Дівчата, передаю вам естафету, ділиться своїми улюбленцями вересня🫶
Коментарі (0)