Garden Aurantis | Ніжне молочко для очищення шкіри
Garden Aurantis Delicate Botanical Milk
Я відповідально відношусь до такого важливого етапу, як очищення обличчя. На мій погляд, це один із найважливіших моментів у догляді за шкірою, нарівні зі зволоженням та відлущуванням.
Я вже давно задивлялась на це молочко Garden Aurantis Delicate Botanical Milk і нарешті маю змогу з ним познайомитись.
Очікування від цього продукту:
- Дбайливе, але якісне очищення.
- Щоб не пересушував та не стягував шкіру.
- Відсутність негативних реакцій шкіри.
Зовнішній вигляд
Флакон об'ємом 100 мл. Дозатор помпа, яка має додатковий захист від раптового натискання. Видає продукт добре і рясно з першого натискання, не заїдає. На флаконі вказана вся необхідна інформація.
Консистенція
Нагадує корейську емульсію для обличчя. Це не зовсім рідке молочко, це швидше рідкуватий крем білого кольору. Така консистенція дуже ніжна, не завдає ніякого дискомфорту.
Після змивання не залишає жирності, липкості та іншого.
Що здивувало мене насамперед, молочко зовсім не сушить шкіру! Я можу навіть забути нанести слідом тонік або тонер і крем, хоча зазвичай моя шкіра після вмивання просить пощади і такої розкоші, як забути кілька етапів догляду, дозволити собі не можу.
Аромат
Аромат просто неповторний. Молочко має легкий, натуральний трав'яний аромат з ванільно-молочними нотками, що ще більше приваблює мене. Ненав'язлива, найніжніша аромотерапія.
Композиція
Не можу натішитися тому, як виробник піклується про навколишнє середовище та своїх покупців. Можна сказати з упевненістю, продукція цього бренду - органіка, а не "псевдо-органіка", у складі якої все ж таки можна знайти небезпечні та зовсім ненатуральні компоненти.
Основні активні компоненти
- ЕКСТРАКТ ТЕФРОЗІЇ ПУРПУРОВОЇ (ДИКОГО ІНДИГО) - інноваційний інгредієнт, який блокує гормон стресу (кортизол), що є однією з основних причин старіння шкіри. розслаблює стінку судин, вирівнює тон шкіри та коригує зони пігментації, зменшує зморшки.
- ФЕРМЕНТОВАНА ОЛІЯ КАМЕЛІЇ - тонізує, сприяє профілактиці утворення зморшок, зменшує реакцію чутливої шкіри. Чудово захищає шкіру від негативних факторів, включаючи шкідливу дію ультрафіолетового випромінювання.
- ФЕРМЕНТОВАНА ОЛІЯ ШІУНКО - освітлює, підвищує синтез колагену, надає шкірі пружності та зменшує зморшки, сильний антиоксидант.
- ІНУЛІН / АЛЬФАГЛЮКАН ОЛІГОСАХАРИД - пребіотик, що живить та посилює корисний мікробіом, підвищує захисні функції шкіри, заспокоює чутливу та подразнену шкіру.
- ОЛІЯ БАБАСУ - зволожує, пом’якшує та живить шкіру, робить її еластичною.
- БЕТАЇН - амінокислота, що активно зволожує шкіру, здатна надовго утримувати воду в клітинах, зменшує трансепідермальну втрату вологи, захищає мембрани клітин.
Способи застосування. Чи змиває це молочко макіяж?
Відповідь на останнє запитання у мене однозначна - ні . Більше того, навіть сам виробник підкреслює, що продукт знімає легкий макіяж - делікатно, а значить із тональним кремом (особливо стійким) він точно не впорається.
Спочатку я і не збиралася використовувати молочко для зняття макіяжу, адже такі продукти для цього і не призначені. Максимум, з чим він може впоратися – консилер, нестійка туш чи помада, рум'яна, нестійкий засіб для брів. Якщо ви у повсякденному житті носите легкий макіяж або не носите його зовсім – цей засіб підійде вам і для вечірнього вмивання теж. Я ж використовую його лише вранці. На вечір я залишаю гідрофільне масло та пінку. Для ранкового ритуалу вмивання це молочко підходить ідеально.
Враження від використання
Цей продукт викликав у мене лише позитивні враження.
Не розбиратиму обіцянки виробника за пунктами, а просто підсумую все вищесказане:
- Зручний дозатор та компактна упаковка, що захищає продукт від сонячних променів.
- Цілком натуральний склад із купою корисних для шкіри компонентів.
- Найніжніша текстура рідкого крему.
- Прекрасний запах, який припаде до смаку навіть найприскіпливішим до ароматів людям.
- Якісне, але делікатне вмивання . Шкіра загалом відчувається чистою. При цьому ніякого стягування або сухості після вмивання немає.
- Не сушить і не провокує лущення. Навпаки, після нього шкіра почувається комфортно та зволожено.
- Знімає відчуття сухості, свербіж.
- Не забиває пори.
- Вирівнює та освіжає загальний тон шкіри.
Важливі нюанси :
- Якщо вам потрібний засіб, що змиває стійкий макіяж, то виробник рекомендує попередньо зробити процедуру демакіяжу з очищуючим бальзамом REVITALIZING CLEANSING BALM .
Цей засіб безперечно заслуговує на увагу людей з чутливою, сухою, роздратованою, та й у принципі проблемною шкірою.
Коментарі (0)