WeismannK

Mixsoon Bean Essence - огляд на популярну сироватку з бобами

Есенція для обличчя з ферментами сої - багатофункціональна есенція для обличчя, яка м'яко відлущує мертві клітини шкіри та покращує зовнішній вигляд сірої, втомленої шкіри. Містить рослинні ферменти, які проявляють зміцнювальну та зволожувальну дію. Есенція зменшує помітність розширених пор і комедонів, а також зменшує сухість. Вона надає шкірі здорового сяючого вигляду. Підходить для всіх типів шкіри. Формула продукту веганська.

Класична для такого компоненту тягуча текстура-павутіння. Здається липкою, але насправді на обличчі вбирається і не залишає липкості

Її можна використовувати двома способами: як звичайний серум і як скатку.
Другий варіант мене заморив, якось з гідрофільною олією легше і результат помітніше. Але після цієї ессенції в якості скатки шкіра дійсно м'яка та гладенька. Хороший варіант на ранок, щоб мейк краще лягав

Як серум я ще не визначалася. Добре зволожує, під неї можна наносити інші більш активні серуми. Після неї не потрібен крем, при цьому вона не відчувається жирною. Робить шкіру м'якою, щодо камедонов нічого сказати не можу, засоби з ніацинамидом/галактомісісем на мені працюють краще. Можливо це просто я не фанатка таких густих текстур. Хоча на зиму буде гарним ранковим варіантом.

В цілому просто базова зволожуюча ессенція, яких зараз багато. Якщо ви полюбляєте косметику так само як і я, і вам цікаво спробували нове - раджу спробувати. Але holy grail її не назвеш.

Можливо на вікову суху шкіру підійде краще

Пишить, чи ви пробували її, бо відгуки всюди на неї різні

07 жовтня, 2024
WeismannK
07 жовтня, 2024