Iryna Inred

Що замовила у жовтні на Makeup

Що замовила у жовтні на Makeup

Цього місяця нарешті придбала собі маленькі хотілки, які відкладала все літо. Тож крім звичних засобів особистої гігієни в мене тут ще:

  • парфумований лосьйон для тіла Mermade "Champagne";
  • Інтенсивна маска з олією жожоба та вітамінами Е, В6, РР Meloni — взяла малесеньку баночку 50 мл, щоб спробувати чи підійде;
  • Tocobo AHA BHA Lemon Toner — один на пробу.

Тонер вже встигла спробувати. Читала у відгуках, що декому його вистачає не на одне використання, але не уявляю як. В пакетику всього 2 мл засобу. Тож я все нанесла за один раз. Використовувала для цього ватний диск, гаразд, він якусь частину ввібрав у себе, але, підозрюю, без нього я б взагалі розхлюпала ще більше. Тонер дуже ріденький. І справді, як і писали про нього, не залишає ніякої липкості чи відчуття стягнутої шкіри. Також не було печіння навіть в місцях, де шкіра подразнена. Тепер хочу замовити ще побільше. Не буду говорити, що з одного пакетика помітила явний ефект освітлення, але шкіра після самого лише цього тонера виглядає свіжою і без жирного блиску.

Інші засоби з цього замовлення повідмічала. Про більшість із них уже писала раніше. І той факт, що замовляю їх неодноразово, говорить сам за себе)

Що замовила у жовтні на Makeup