Vik_Sem

Lamel Make Up не перестає вражати))

Привіт!

Нова колекція олійок Lamel Make Up Let`S Glaze без сумніву наробила галасу.

У відгуку розповім про фантастичну олію для губ у відтінку 404 Chocolate cookies, як-то кажуть урвала)))

Палітра із 4 відтінків:

• Marshmallow
  • Strawberry jam
  • Sweet cherry
  • Chocolate cookies;

Кожна, навіть прискіплива, шанувальниця блисків та олійок зможе підібрати для себе відтінок та аромат.

+ Величезний плюсик бренду, що це веганський продукт та не тестується на тваринах;

Опис:

Зволожувальна олійка від Lamel мust have, що повинен бути у кожній косметичці! Декоративно-доглядовий засіб упорається із захистом чутливої шкіри та підтримуватиме бездоганне сяйво на вустах за будь-яких умов.

Упаковка:

Флакон компатний з яскравим дизайном.

Аплікатор бренд додав до олійки великий аплікатор лапка, пухнастий і дуже зручний, легко захоплює достатньо продукту і розподіляє на вустах.

Органолептика:

Тут бренд дуже здивував, звичайно ж приємно, формула нова, вона приголомшлива. Олійка гелева, при цьому маслянисті властивості не втрачені.

Має легкий коричневий відтінок, на губах красиво розкривається, такий собі рум'янець.

Аромат просто пальчики оближеш, солодкий, наче молочний коктейль, але не набридає.

Досвід використання:

У холодну пору року губи потребують догляду, пігмент губ не яскравий.

На вустах олія лежить відмінно, не затікає, є невеликий глянець. Мені подобається, що нейтральний відтінок з легким коричневим підтоном, просто підкреслює відтінок губ, виглядає дуже ніжно.

Так само вона добре виглядає і з олівцем, я пробувала наносити олівець у холодному відтінку, лише контур.

З олією взагалі губи виглядають, ніби у мене філер, візуально збільшують об'єм губ, я думаю за рахунок відтінку олії.

Цей блиск-олійка мене підкорив, розкішна формула, було б чудово якби цей склад взяли за основу до майбутніх новинок.

Олія відмінно доглядає шкіру губ, пом'якшує, зволожує. Добре поводиться в носінні, не скочується, сходить поступово, витримує перекушування.

Віддушка приємна, немає хімозності, олія не гірчить.