HYDRASENCE

Парфумований догляд для чоловіків

Парфумований догляд для чоловіків

Всі ми знаємо, що чоловіки не надто полюбляють ходити по магазинах і обирати косметику — зазвичай це виглядає як спецоперація: «Зайти, взяти перше, що під руку потрапить, і швидко тікати». А от дівчата, як справжні експерти, часто беруть на себе цю місію. Ми це розуміємо, тому створили дві лінійки догляду від Hydrasence MenNavy та Charcoal. Ці продукти настільки універсальні, що ідеально підходять і для волосся, і для бороди, ще й є засоби для душу. А, найголовніше, вони мають аромати, що створять настрій: свіжий та енергійний Navy або насичений та рішучий Charcoal.

  • Шампунь 2 в 1 для волосся та бороди
  • Одеколон
  • Гель для душу

Navy — ідеальний вибір для енергійних, впевнених у собі чоловіків. Початкові ноти цитрусових, бергамоту та жасмину дарують свіжість і відчуття свободи, ніби ви стоїте на узбережжі океану. Далі на перший план виходять морські акорди, розмарин і мускатний горіх, які додають аромату свіжості та водночас пряної мужності. Завершується композиція нотами білого мускусу, кедру та дубового моху, які підкреслюють впевненість і стабільність, створюючи неповторний шлейф справжнього лідера.

  • Шампунь 2 в 1 для волосся та бороди
  • Одеколон
  • Гель для душу

Charcoal — це аромат для чоловіків, які звикли йти вперед і завжди досягати свого. Він відкривається потужними нотами соковитого червоного мандарину, свіжого грейпфрута та прохолодної м'яти, що створює відчуття сили й рішучості. У серці розкриваються теплі, пряні відтінки кориці та спецій, що додають аромату глибини та характеру. Завершальні акорди амбри, шкіри та насиченого пачулі огортають стійким і мужнім шлейфом, який залишається надовго. Цей аромат підкреслює внутрішню силу та незламну волю.

Hydrasence Men — це стиль та енергія!