Ксенія 💫

Сильфи : повітря неможливо піймати....

Сильфи : повітря неможливо піймати....

З Днем народження, Сонечко☀️ Anna_feerie ! Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ти, вдвічі приємніше. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили..

Але головне, щоб у потрібну хвилину в тебе завжди було те, що тобі потрібно.

Сьогодні ж мій вибір очевидний. Так як моя стихія Повітря, то і обирати було не важко. Звичайно, це Сильфи 🧚.

Вони були тими істотами, що встановлювали гармонію між різними стихіями. Одне з основних завдань сильф – контроль своєї власної стихії, завдяки чому й утримувалася рівновага землі.

Найчастіше ці істоти залишаються невидимими (хіба повітря можна побачити?), проте в окремих випадках все ж таки виявляють людині своє обличчя. У середньовічних переказах часто говориться, що сильфи витончені і прекрасні. Вони нагадують людей, проте набагато стрункіші і легші.

Нерідко можна зустріти розповіді, де сильфи описуються як прекрасні діви з довгим волоссям, що розвівається, і тонкими, майже прозорими крилами, що схожі на крила стрекози. Але у сильф вони більше виконують декоративну функцію.

Що ж обіцяла людині зустріч із однією з таких істот? Зазвичай сильфи не робили нічого поганого, хоча, треба сказати, що характер мали дуже мінливий , що не раз відзначається в старовинних легендах. Заступництво сильф означало прояв у дитини якостей генія чи творчих задатків. Невагомі та швидкокрилі, як саме натхнення, сильфи могли наділити людину незвичайними талантами.

Анюто, дякую величезне за запрошення 💖!

Це було викликом самій собі і я зрозуміла, що мені треба дати пЄндЄля😁, щоб я творила 😘