Аna

Дезодорант для тренувань, літа і стресу

Можливо про літні фаворити треба було розповідати влітку. Але вже як є.

Отже, у нас кульковий інтенсивний дезодорант "72 години захисту у стресових ситуаціях".

Аромат

Дуже інтенсивний. Не знаю, що вони намагались замаскувати тими віддушками, але в упаковці запах дуже насичений. Пахне концентратом дезодоранту. На шкірі, доречі, пахне не так виражено. На одязі в кінці дня взагалі залишається зовсім незначний шлейф аромату. Мені то оk. Всі, чутливі до яскравих запахів, майте на увазі.

Захист

Дуже високий. Таке враження, що продукт дійсно розробляли для 3-денного захисту. Випробовувала антиперспірант Vichy і спекотним літом, і в спортзалі. Показав себе відмінно. От за що дійсно можна не хвилюватися.

За моїми спостереженнями, засіб маскує не тільки неприємний запах, а й зменшує потовиділення.

Вплив на шкіру

Не помітила нічого незвичайного. Дивно, що при такому інтенсивному ароматі моя шкіра реагувала нормально. Але це дійсно так) Від себе додам:

1. Не треба наносити на подразнену шкіру, бо буде щипати.

2. Не треба користуватись антиперспірантом у день, коли ви зробили шугаринг. Якщо ви, звісно, його робите.

В решті випадків дискомфорту від антиперспірант у не було.

Економічність

Засіб витрачається повільно. Я користувалась не кожен день, тому мені вистачило майже на рік.

На одязі

Відсутній. Багато ляпати все одно не треба. Але одяг загалом чистий. Чорний без білих розводів. Білі речі у мене були широкі, але жовтих плям також не було.

Фінальні враження

Ну, Vichy вдалось мене вразити. Це найефективніший дезодорант з усіх, що у мене були. Захист є, алергії немає. Особливо рекомендую тим, хто займається кардіо, танцями, бігом та іншим активним спортом в оточенні людей.

08 жовтня, 2024
Аna
08 жовтня, 2024