Vik_Sem

Soika Pro | Пінний пілінг для шкіри голови з молочною кислотою|

Сьогодні поговоримо про незвичний для багатьох засіб для догляду за волоссям і це буде мус-пілінг від бренду Soika Pro Пінний пілінг для шкіри голови з молочною кислотою "М'яке очищення та зволоження"

• Призначення: себорегуляція, пілінг шкіри голови, усунення лупи.
  • Витрата: мені вистачає трьох натискань на дозатор, щоб отримати достатню кількість засобу для пілінг шкіри голови.

Початковий стан мого волосся.

У мене довге волосся нижче плечей і воно досить густе. Скраби з абразивними частинками мені не підходять, тому що дуже важко від них промити голову.

Шкіра голови схильна до появи лупи, а кінчики волосся сухі.

Дизайн флакону пілінга для шкіри голови.

Мус-пілінг для шкіри голови знаходиться у стандартному флаконі, який зазвичай використовується для пінок для вмивання. Виглядає все у стилі Soika Pro і це багатьом подобається і мені також. Дизайн у цієї лінійки виглядає витончено та цікаво.

Опис пілінгу для шкіри голови.

У догляді за шкірою голови діє той самий принцип, що у догляді за шкірою обличчя. Ороговілі клітини заважають перспективним біоактивами проникати в глибші шари епідермісу і тим самим засоби не мають сильного терапевтичного впливу.

Активні інгрідієнти пілінгу для шкіри голови.

• молочна кислота - м'яко ексфоліює шкіру голови, видаляючи ороговілі клітини, та зволожує її.
  • бетаїн та ніацинамід - живлять шкіру голови та зміцнюють волосся.
  • аргінін - аргінін стимулює синтез колагену, покращує захисні функції епідермісу.
  • трегалоза, папаїн і кофеїн запобігають сухості і появі лупи.

Спосіб застосування пілінгу для шкіри голови.

В принципі виробник тут вказав найголовніше, саме той факт, що ми наносимо пілінг на вимите шампунем волосся. Ми ж не використовуємо пілінг для обличчя на неочищеному обличчі? Я ось теж думаю, що використовувати на неочищене волосся пілінг не варто.

Дозатор пілінгу для шкіри голови.

Дозатор як у звичайних пінках для обличчя, і це полегшує процес використання засобу. Не треба збивати піну і цей пілінг завдяки такій текстурі відмінно розподіляється по волоссю.

Для мене такий формат набагато зручніший за скраби з абразивними частинками, так як у мене довге волосся і потім промивати його дуже проблематично.

Текстура та аромат пілінгу .

Пілінг по текстурі нагадує пінку для вмивання, яка добре розподіляється по шкірі голови і майже моментально в неї вбирається.

Аромат у засобу приємний і чудово освіжає шкіру голови під час застосування, але не довго залишається на волоссі після застосування засобу.

Мої враження від застосування мусу-пілінгу для шкіри голови.

✔️ Пілінг має у своєму складі як кислоти, так і м'які ПАР. Така комбінація дозволяє м'яко відлущити ороговілі клітини і не пересушити шкіру голови.

✔️ Мус-пілінг має дуже легку текстуру, яка відмінно розподіляється по шкірі голови та волосся і моментально вбирається.

✔️ Цей засіб відмінно розчиняє лупу і усуває лущення на шкірі голови.

✔️ Найцікавіше, що крім хорошого пілінгу цей засіб чудово пом'якшує волосся і можна навіть не використовувати кондиціонер.

✔️ Мус-пілінг добре надає обсяг волоссю і волосся довше залишається чистим. Це досягається завдяки тому, що тут є кислоти і немає рослинних олій у складі, що ідеально для жирної шкіри голови.

✔️ Цей засіб чудово готує шкіру голови до нанесення сироваток та інших засобів інтенсивного впливу. Як я і писала вище, ороговілі клітини не дають активним компонентам глибше проникнути в шкіру і це знижує їхню ефективність.

✔️ Пару разів я використовувала цей засіб без кондиціонера і в принципі моя шевелюра була задоволена. Волосся було блискучим і не накопичує статику, що говорить про гарне кондиціонування властивостей.

Висновок від застосування пілінгу для шкіри голови.

Даний пілінг підійде для будь-якого типу шкіри голови та навіть чутливої. Він дуже зручний у використанні, оскільки він простіше змивається через відсутність абразивів.

Прекрасний засіб підготовки шкіри для нанесення сироваток та масок для волосся.

Дякую за увагу та вдалих Вам покупок!

09 жовтня, 2024
Vik_Sem
09 жовтня, 2024