getejra

Пінцет для брів професійний точковий

Пінцет для брів професійний точковий
Пінцет для брів професійний точковий

Одразу спойлер: я не змогла обрати. який мені потрібен, тому взяла два 🤣 про скошений писала тут https://club.makeup.com.ua/post/53047/

Основна різниця між скошеним і точковим пінцетами полягає у їх функціональності. Скошений пінцет більше підходить для загальної корекції і видалення кількох волосків одночасно. Він швидший у використанні і краще підходить для тих, хто не має багато часу на щоденну корекцію. Натомість точковий пінцет ідеально підходить для роботи з проблемними зонами, наприклад, видалення окремих, важкодоступних волосків або тих, що вростають. Він вимагає більше часу, але забезпечує вищу точність. Відчувається, що скошений пінцет легший і "розслабленіший" у використанні, а точковий — інструмент для максимальної акуратності та делікатної роботи.

Спочатку розповім про точковий: ергономічна форма, ручне заточування, плавний натиск і матове покриття роблять інструмент максимально комфортним у використанні. Аксесуар виготовлено з якісного матеріалу, тому він легко піддається дезінфекції, стерилізації та не піддається корозії.

Пінцет для брів професійний точковий
Пінцет для брів професійний точковий

Картонна упаковка красивого апельсинового кольору в якій всередині надійно закріплений пінцет. На самому пінцеті нанесене гравіювання з назвою бренду. Гострі края пінцета додатково захищені силіконовим наконечником.

Його точкові кінці дозволяють працювати з найтоншими волосками, навіть тими, які важко помітити або видалити звичайним пінцетом. Він ідеальний для точкової корекції, наприклад, при роботі з внутрішньою частиною брови або при видаленні врослих волосків.

Трішки характеристик:

🧡 довжина: 92 мм;

🧡 зручна форма забезпечує точність і повний контроль рухів під час корекції;
🧡 вирізняється ергономічною формою, ручним заточуванням і плавним натиском;
🧡 комфортно лягає в руку;
🧡 вирізняється оптимально скошеними і гостро заточеними крайками;

🧡захоплює навіть найтонші та найкоротші волоски;
🧡 виготовлено з якісної медичної сталі найкращої якості;
🧡 має матове покриття;
🧡 піддається дезінфекції, стерилізації та термічній обробці;

🧡не обламує волоски і не травмує шкіру;
🧡підтримує високий рівень безпеки та гігієни;

🧡вирізняється лаконічним дизайном;

🧡стійкий до деформацій і механічних пошкоджень.

Основний момент використання це те, що потрібно захоплювати потрібний волосок краями пінцета ближче до кореня та тягнути волосся в напрямку його природного росту. Особливо мені сподобалась можливість працювати на делікатних ділянках шкіри без ризику травмування. Відчувається максимальний контроль над процесом завдяки точності захоплення, навіть якщо потрібно видалити один-єдиний волосок.

Особисто мені він чудово підійшов як для прорідження, так і для корекції форми. Але якщо хочете більш універсальний - придивіться до скошеного.