getejra

Пілінг для шкіри голови від Joko Blend

Пілінг для шкіри голови від Joko Blend

Це вже мій четвертий пілінг, оскільки маю жирну шкіру голови, схильну до лупи та кірочок, тому є з чим порівняти. Раніше я пробувала сама колотити скраби для шкіри голови, але ефекту було, м'яко кажучи, дуже мало. Про цей пілінг прочитала дуже багато схвальних відгуків і вирішила сама перевірити.

Пілінг для шкіри голови від Joko Blend

Туба з носиком доволі великого розміру (це найбільший по об'єму пілінг зі всіх які в мене були) додатково упакована в картонну коробку та заклеєна прозорою пломбою-наліпкою. На засобі нанесена вся необхідна інформація. Сам засіб також додатково закритий фольгованою мембраною.

Пілінг містить рисову пудру, яка забезпечує делікатну ексфоліацію. Також засіб збагачений ментолом для миттєвого відчуття свіжості та прохолоди. А гідролізовані протеїни пшениці, кератин і шовк у його складі позитивно впливають на волосся, відновлюючи його, роблячи гладеньким та блискучим.

Необхідно нанести невелику кількість скрабу на вологу шкіру голови, це легко робити по всіх потрібних місцях, оскільки дуже зручний тюбик з носиком. Масажуємо легкими рухами протягом 2-3 хвилин до утворення піни, я додаю силіконовий скрабер. Ретельно змиваємо великою кількістю води, я додатково промиваю шампунем. З інструкції я зрозуміла. що може бути достатньо пілінга, але поки так не ризикнула спробувати.

Запах теж досить приємний, як якийсь салонний догляд. Текстура для мене чудова, оскільки він і не загустий і не рідкий.

Мені дуже подобається ніжна текстура, яка не дряпає шкіру голови, так як бували у мене й такі випадки. Після використання відчуваю свіжість та об'єм, продуктом приємно користуватись і його багато в упаковці, вистачить на довго. Період між миттям голови не подовжує.

Що ж в загальному робить цей пілінг:

💧 делікатно відлущує ороговілі часточки;
💧ефективно усуває зі шкіри різноманітні забруднення;
💧 чудово освіжає завдяки ментолу;
💧 покращує мікроциркуляцію крові;
💧 сприяє нормалізації роботи сальних залоз епідермісу;
💧 запобігає появі лупи та передчасному випадінню волосся;
💧 має заспокійливі властивості;
💧 надає пасмам еластичності, шовковистості та блиску.

Нступним візьму кислотний пілінг від цього бренду.