Капсули для волосся Ellips
Особисті враження
Не маю фото упаковки і всіх разом, адже замовляла давно і вони десь розкидані по косметичках. 😅
Капсулами я користуюсь давно, адже замовляла їх ще з відомого китайського маркетплейсу та користувалась їхніми капсулами майже 3 роки ( не часто, але їх там було дійсно багато).
І, як завжди, перед тим, як їхати на море, я вирішила переглянути кількість капсул, і що? Не знайшла жодної. 🤪 ''Вчасно'' закінчились.
Тому вирішила замовити капсули Ellips Hair Vitamin Hair Repair With Pro-Keratin Complex. Чому обрала саме їх? Не знаю. Просто виявились перші у пошуку та по відгуках взяла.
Відразу скажу, що досвід ''брання'' всяких штучок у поїздки маю, тому і брала саме капсули, зручно, мало місця займають і не розтечеться нічого. 😉
Тож я їх купила і так жодної на морі і не використала. 🤣
Чому? Не знаю. Але руки дійшли зараз, коли волосся почало випадати, ослабло та ніяк не може ''акліматизуватись''.
Враження особисті та фото
І от я знайшла капсули у косметичці і вирішила спробувати їх.
Для ''ефекту'' наносила їх на сухе волосся.
Як бачите (1 фото) я маю пухнасне, пористе та фарбоване волосся.
Капсула маленька, міцна та зручна. (фото 2).
Всередині субстанція прозорого кольору і в'язкої консистенції. Дійсно чимось нагадує кератин, слизька та легко розприділяється (фото 3).
Ну і ефект на моємо волоссі (фото 4).
Якихось кардинальних змін не відбулось, але запах приємний, трішки забрало пухнастість та розгладило його. 🤗
Нічого поганого не скажу, але і хорошого не багато. У поїздки брати дуже зручно, але чи відновлять вони щось? Не знаю. 🙃
Коментарі (0)