Малиновий десерт або маска-скраб для обличчя Beauty Derm
чи є результат?
Beauty Derm випустили новинку Маску-Скраб для обличчя "Pink Raspberry" і я встигла на акцію: вона йшла в подарунок до купівлі маски з томатами, а це моя улюблена маска якою я користуюсь вже з 2020 року, так що мені пощастило :)
Перше враження
Одразу після відкриття упакування ми зустрічаємось з ароматом малини - він не хімозний і дуже приємний. саме аромат один з плюсів цього засобу.
Консистенція маски гелева, що було трохи незвичним, а функцію скрабування виконують маленькі білі кульки: вони м'які, шкіри не подряпати, також можна легко розчавити об щось тверде.
таких пакетиків мені вистачає на 2-3 рази.
Рекомендації щодо використання від виробника: відкрийте упаковку та нанесіть маску-скраб на очищене обличчя, уникаючи шкіри навколо очей та губ. Помасажуйте шкіру, через 10-15 хвилин змийте. Рекомендуэться використовувати 1-2 рази на тиждень.
так я і зробила.
Результат
Після змивання шкіра стала трошки м'якша, але ефект після скрабування я б назвала "щадний"... прикріпляю фото невеликої проблеми: з'явилось маленьке лущення шкіри на носі, яке скраб мав би прибрати, але... його стало тільки трохи менше.
якихось змін шкіри я не помітила: пори й почервоніння залишились як і були, тому результатом я була не дуже задоволена.
Висновок
якщо захочеться провести гарну і ароматну б'юті-рутину та зробити легкий догляд за шкірою, щоб не нашкодити, то можна сказати цій масці так.
але цілеспрямовано я наврядчи куплю її ще раз, бо маю інші засоби, які з відлущуванням справляється краще.
а як я виправила цю ситуацію остаточно, можете почитати зовсім скоро ✨
дякую за увагу 💜
Коментарі (0)