getejra

Пінний експрес-розм'якшувач для педикюру від Shelly

Пінний експрес-розм'якшувач для педикюру від Shelly
Пінний експрес-розм'якшувач для педикюру від Shelly

Багато з тих, хто читав мою історію з підбіром крему для ніг, радили мені спробувати саме цей пінний експрес-розм'якшувач. У мене немає таких явних візуальних проблем на стопах, але я маю багато лущення та натоптишів, які дуже неприємно роблять зачепи на речах. Для комфортного видалення натоптишів і мозолів, огрубілих ділянок шкірного покриву шкіру необхідно максимально пом'якшити - тобто робити ванночки для ніг. Я в цьому плані доволі ледача, на педикюр так само не ходжу бо ліньки і боюсь лоскотки, тому знайшла для себе чудову альтернативу.

Пінний експрес-розм'якшувач для педикюру від Shelly
Пінний експрес-розм'якшувач для педикюру від Shelly

Засіб має дуже зручне пакування у формі пластиковго непрозорого флакону

білого кольору з красивим бірюзовим оформленням, дозатором помпою та прозорою пластиковою кришкою. Помпа чітко дозує мус та не розпризкує. Найголовніше -працювати потрібно в рукавичках, як я і зробила. але з пемзою я вже працювала без них - ну що вам сказати, пальці також облазили знатно 😁 Ніжну білу піну наносимо на паперову серветку (одразу скажу що я пробувала 2 способи: і на серветку і одразу на ногу, потім закриваючи серветкою - різниці не помітила, робіть як вам зручніше) і накладаємо її на стопу на 10-15 хвилин. Ще важливий момент: на місце, де піна швидко вбралася, необхідно додати ще деяку кількість засобу, відсунувши серветку. Коли час пройшов забираємо серветку з залишками піни, шкіру промокаємо сухою серветкою або рушником, і вже після цього приступаємо до очищення ороговілих ділянок шкіри теркою для педикюру (з наждачним папером). Ополоснути водою. Для завершення процедури нанести крем від Shelly, у мене зараз це регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину, про нього писала тут https://club.makeup.com.ua/post/53162/ .

Першим моїм піддослідним став хлопець, бо на його шкірі результат мав бути точно помітніший. Фото додала перше (і третє) після процедури, щоб нікого не травмувати виглядом тих п'яток 🙈 (друге фото). Хоча з його стопами можна було і не підписувати до/після, бо й так одразу помітно.

У мене не так помітний результат, бо я якраз нещодавно нарешті привела до ладу шкіру ніг, але скажу вам, що злазило все одно нівроку.

До речі, склад у засобу дієвий та значно кращий ніж у подібних засобів інших брендів:

Aqua, Carbamide, Glycerin, Sorbitol, Triethanolamine, Cocamidopropyl Betaine, White Tea Leaf Extract, Panthenol, Perfume, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propilene Glycol, Methylclorisothiazolinone and Methylisothiazolinone, CI 42090.

Я рекомендую поєднувати з доглядовими кремами від Shelly, щоб засоби підсилювали дію, вибір там на будь-який на колір і смак 🤩

Особливості пінного експрес-розм'якшувача для педикюру "М'яке лезо" від Shelly:

💦 підходить для процедур жіночого і чоловічого педикюру;
💦 розм'якшує шкіру стоп;

💦 допомагає ретельно видаляти натоптиші і мозолі;
💦 формула збагачена високоактивними компонентами, які ефективно впливають на суху, потріскану, зневоднену шкіру;
💦 екстракт білого чаю тонізує, стимулює процеси клітинного оновлення;
💦 пантенол інтенсивно пом'якшує, сприяє максимально швидкому загоєнню мікротріщин і пошкоджених ділянок шкіри;
💦 може застосовуватися перед класичною процедурою і апаратним педикюром;
💦 легка пінна консистенція з приємним ароматом;

💦герметичний флакон з дозатором-помпою.