Пінний е кспрес-розм'якшувач для педикюру від Shelly
М'яке лезо
Багато з тих, хто читав мою історію з підбіром крему для ніг, радили мені спробувати саме цей пінний експрес-розм'якшувач. У мене немає таких явних візуальних проблем на стопах, але я маю багато лущення та натоптишів, які дуже неприємно роблять зачепи на речах. Для комфортного видалення натоптишів і мозолів, огрубілих ділянок шкірного покриву шкіру необхідно максимально пом'якшити - тобто робити ванночки для ніг. Я в цьому плані доволі ледача, на педикюр так само не х оджу бо ліньки і боюсь лоскотки, тому знайшла для себе чудову альтернативу.
Про засіб та спосіб використання
Засіб має дуже зручне пакування у формі пластиковго непрозорого флакону
білого кольору з красивим бірюзовим оформленням, дозатором помпою та прозорою пластиковою кришкою. Помпа чітко дозує мус та не розпризкує. Найголовніше -працювати потрібно в рукавичках, як я і зробила. але з пемзою я вже працювала без них - ну що вам сказати, пальці також облазили знатно 😁 Ніжну білу піну наносимо на паперову серветку (одразу скажу що я пробувала 2 способи: і на серветку і одразу на ногу, потім закриваючи серветкою - різниці не помітила, робіть як вам зручніше) і накладаємо її на стопу на 10-15 хвилин. Ще важливий момент: на місце, де піна швидко вбралася, необхідно додати ще деяку кількість засобу, відсунувши серветку. Коли час пройшов забираємо серветку з залишками піни, шкіру промокаємо сухою серветкою або рушником, і вже після цього приступаємо до очищення ороговілих ділянок шкіри теркою для педикюру (з наждачним папером). Ополоснути водою. Для завершення процедури нанести крем від Shelly, у мене зараз це регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину, про нього писала тут https://club.makeup.com.ua/post/53162/ .
його да та після
Першим моїм піддослідним став хлопець, бо на його шкірі результат мав бути точно помітніший. Фото додала перше (і третє) після процедури, щоб нікого не травмувати виглядом тих п'яток 🙈 (друге фото). Хоча з його стопами можна було і не підписувати до/після, бо й так одразу помітно.
моє до та після
У мене не так помітний результат, бо я якраз нещодавно нарешті привела до ладу шкіру ніг, але скажу вам, що злазило все одно нівроку.
Ідеальне комбо
До речі, склад у засобу дієвий та значно кращий ніж у подібних засобів інших брендів:
Aqua, Carbamide, Glycerin, Sorbitol, Triethanolamine, Cocamidopropyl Betaine, White Tea Leaf Extract, Panthenol, Perfume, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propilene Glycol, Methylclorisothiazolinone and Methylisothiazolinone, CI 42090.
Я рекомендую поєднувати з доглядовими кремами від Shelly, щоб засоби підсилювали дію, вибір там на будь-який на колір і смак 🤩
Особливості пінного експрес-розм'якшувача для педикюру "М'яке лезо" від Shelly:
💦 підходить для процедур жіночого і чоловічого педикюру;
💦 розм'якшує шкіру стоп;
💦 допомагає ретельно видаляти натоптиші і мозолі;
💦 формула збагачена високоактивними компонентами, які ефективно впливають на суху, потріскану, зневоднену шкіру;
💦 екстракт білого чаю тонізує, стимулює процеси клітинного оновлення;
💦 пантенол інтенсивно пом'якшує, сприяє максимально швидкому загоєнню мікротріщин і пошкоджених ділянок шкіри;
💦 може застосовуватися перед класичною процедурою і апаратним педикюром;
💦 легка пінна консистенція з приємним ароматом;
💦герметичний флакон з дозатором-помпою.
Коментарі (0)